Top

Home is where I park

  >  alt det andet   >  Det jeg elsker, er rejsen!
vanlife, skovso, skov
Det jeg elsker, nok allermest, er rejsen. Alt det der sker, undervejs, ting jeg ser, oplevelserne jeg får, fordi jeg ér, på det sted.
Siden februar, har jeg set SÅ meget smuk natur, over store dele af øerne, Jylland og Fyn, og oplevet rigtig mange af fortidsminderne, Danmark er beriget med.

Jeg har kørt omkring 15000 kilometer, i Bertha, sovet de smukkeste steder. Og det modsatte. Jeg har oplevet, levet og elsket det. Jeg er, hvor tvetydigt det end må lyde, taknemmelig for, at #corona viste mig, hvor smuk Danmark (stadig) er ❤

Livet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

post a comment