Top

Home is where I park

  >  guide   >  Har du en autocamper drøm?

Måske har du allerede købt en van, eller autocamper, eller du drømmer måske om at gøre det, og har en autocamper drøm, og at du dermed blive en del af den stadigt voksende familie med hjem på hjul

Uanset hvad, er du velkommen, jeg glæder mig til at hilse på dig på vejene, og måske du kan bruge lidt af mine tips og tricks i processen?

Hvis du vil leve et liv, som få lever,
er du nødt til at tage chancer, ikke alle tør tage

 

Der er noget helt fantastisk ved sådan at kunne køre afsted, have det hele med sig, muligheden for spontant at skifte mening, at dreje til venstre i stedet for højre og kunne køre lige derhen, hvor det virker allermest tiltrækkende, er en vidunderlig følelse af frihed.

Overvældende 

At være førstegangs ejer af en bobil kan virke overvældende, og måske også en anelse uoverskueligt hvis det er en ældre model, så derfor har jeg samlet lidt af mine bedste tips & tricks til dig, og husk, vi er alle startet et sted og der findes ingen dumme spørgsmål.

Tips og trick er et kæmpe emne, og derfor har jeg blot taget de råd ud som jeg har været allermest glad for i junglen med mange hundreder forskellige modeller på markedet. 

Jeg har tidligere skrevet en guide, til at købe brugt bil, den finder du her, jeg vil dog altid anbefale, at du rådfører dig med en professionel undervejs i processen.

Har du ikke før været afsted i en camper, anbefales det at leje en, måske en uge, eller to, og måske endda flere forskellige modeller, sådan at du kan få en idé om hvad der passer til dig, din familie og jeres behov. Det er, ofte, en stor investering, hvis ikke I er afklaret med hvad for behov I har brug for at få opfyldt.

Køb eller leje?

Du kan leje biler flere steder, både i Danmark og på grænsen til Tyskland. Google for at finde præcis den model du drømmer om at prøve af. Er du mere til at købe, end at leje, er mit bedste råd, at køre  ud til forhandlerne, spørg dem, se deres fantastiske udvalg af vogne og stil en masse spørgsmål imens du researcher. 

Ét af de første steder jeg kørte hen, var Autocamp i Låsby, og selvom jeg ikke endte med at købe en van der, i første omgang, er jeg utroligt glad for den rådgivning og hjælp jeg fik.

Virkeliggørelsen af din autocamper drøm

 • Pas på vægten, især overvægten
 • Invester i et par gode dørmåtter – dit gulv vil elske dig for det
 • Invester i omnia ovnen – og spis nybagt morgenbrød på turen
 • Er du et sted du ikke bryder dig om, så kør et andet sted hen

Andre camping gadgets finder du her!

Cirka en gang om måneden vil jeg sende nyhedsbrev ud, med gode fif, råd og tips til gode roadtrips. Nyhedsbrevet vil også indeholde relevante rabatkoder, forslag til uundværlige gadgets og konkurrencer.

For at få del i det, kan du skrive dig op til at modtage nyhedsbrevet herunder 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Livet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

Comments:

 • Geert Larsen

  1. juni 2021

  Hej
  Jeg kunne som nybagt autocamperejer, da godt tænke mig at følge dig!
  / Geert Larsen

  reply...

post a comment