vanlife, vanlifedanmark, campervan, autocamper

På campervan udkig

I en uge, har jeg været beriget med min datters skønne selskab. Og ret så skøre påhit. Man keder sig aldrig i hendes selskab ❤ Den anden dag, sluttede min søn, og hendes bror, sig til os, da han ikke har haft ferie, og hvor jeg dog bare elsker, at bruge tid med de to ❤

I morgen, skal de dog begge tilbage. Til skolen. Ferien er slut. Weekenden ovre og hverdagen tilbage. Det bliver stille. Meget, meget stille. I stedet for, at sidde og tænke, at stilheden er træls, triller jeg til Sønderjylland. Jeg har en aftale dernede, som jeg glæder mig til, og så vil jeg besøge NBC Niels Brændekilde ApS som jeg har fået anbefalet af dem fra Alt Om Camping  – jeg har aldrig været der før, men jeg glæder mig til at se mig omkring 😍

Jeg håber at de måske har en van stående, på 540, som jeg kan gå på opdagelse i. For det er dér mine drømme er endt. Jeg er forelsket. I en van. På 540. I et ukendt mærke. Engang. Jeg skal lige spare sammen først, ik 😅

Tilsyneladende, er det ikke virkelig mange som ønsker sig vans, der er så små. Jeg har i hvert fald snart besøgt samtlige forhandlere vest for storebælt – uden held! For det gør jeg. Jeg er nødt til at kunne parkere. Alle steder.

Mine lunger er dårlige, de bliver ikke bedre, så min bil er mit hjælpemiddel. Også når bilen er mit hjem. Parkeringsmuligheder er vigtigt. Altid. Og jeg er SÅ imponeret, over hvad der kan være i en lille fiks 540 van. En seng på tværs. I bagenden. Et køkken ved skydedøren. Et toilet (sommetider også et indendørs bad!) på modsat side. To selepladser i bag, et bord og forsæder der kan drejes rundt. Og kun 40 cm længere end Bertha.

Elsker du ikke også bare at drømme? 😍

Jeg har endnu ikke set en van, på 540, i levende live. Og måske, ja så dør drømmen når jeg gør det. Og derfor, må drømmen briste eller bære. Når jeg ser én, så jeg kan se hvad det er jeg skraber penge sammen til 🚐💨

Har du gode forslag, i området Rødding og øst for det, ned mod grænsen, med lækker natur eller andre spændende ting, så skriv endelig 😍 OG har du en van, på 540, så vil jeg så gerne høre om den. På godt og ondt. Mærke, type, alder, anbefalinger. Alt vil jeg gerne høre om den. Egentlig. Hvis du altså gider 😅😍

#homeiswhereipark #vanlifedk #husløsikkehjemløs #homeiswhereyouparkit #van

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar