Polen, vilde heste, wild horses,

Polen, jeg savner dig!

Om mindre end én måned kører jeg igen rundt i Polen, kigger på smukke gamle huse, lækker natur, møder fremmede mennesker på min vej og finder gemte, glemte skatte af vidunderlige oplevelser imens jeg langsomt kører mod syd og længere mod øst.

Polen er ligesom der det hele startede, med Østeuropa, og derfor virker det så passende at starte turen ved begyndelsen. I Polen. Så det gør jeg.

Faktisk ville jeg være kørt modsat rundt, gennem Holland og ned gennem Tyskland før jeg drejede ud til venstre mod østligere egne. Forsinkelser gjorde udslaget, tulipanmarkernes skønhed forsvandt, måneder gik og turen blev omlagt. Og det hele giver alligevel så megen mening.

Friheden ved at rejse er det jeg savner mest

At kunne bruge månedsvis på at køre, udforske og opleve, er en helt særlig gave. At kunne gøre det i en bil der (forhåbentlig!) ikke elsker at holde på værksted, som den gamle, er en fuldstændig ubeskrivelig bunke af ord – der alligevel ikke helt beskriver den taknemmelighed jeg har for denne mulighed ❤ Min plan er en måneds tid i Polen. Til at udforske nye områder, se nye ting og besøge ukendte steder. Jeg vil se naturparkerne, som Polen har mange af, og jeg vil se kunst, graffiti og udslidte landsbyer. Jeg kommer for at få det hele med! På den gode måde, forstås.

Det her bliver godt! Jeg glæder mig til igen at rejse nye steder hen og crazy meget til at skrive om det. Igen at have hands-on fortællinger at dele undervejs og til at tage billeder af alt det jeg møder på min vej gennem mange og nye spændende lande, steder og områder. Mest af alt glæder jeg mig til friheden ved at have et hjem med mig. Friheden ved at opleve, sove og spise når det passer mig. At rejse, flytte mig og pleje den nomadesjæl der bor i mig. Det bliver herligt!

Drømmene lever – det håber jeg også de gør hos dig ❤

God weekend.

Kh Ayo

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar