Top

Privatlivspolitik

  >  Privatlivspolitik

Home is where I park ved Ayo Hansen

Introduktion

Når du besøger dette website, indsamles der oplysninger som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet, og til at øge værdien af de annoncer, der eventuelt vises på siden. Hvis ikke du ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af siden. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, formålet med dem og hvilke tredjeparter, der har adgang.

Cookies

Websitet anvender “cookies“. Dette er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer når du besøger Home is where I park. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus, og kan ligeledes ikke indsamle oplysninger fra din computer.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.
Se vejledning her!

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncerne, på Home is where I park, kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan ligeledes risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Home is where I park indsamler og behandles en række sådanne data. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, og øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Der indsamles og behandles typisk følgende oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger i forbindelse med køb.

Sikkerhed

Jeg behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere sidens services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og slettes når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Jeg benytter herudover en række tredje parter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på Home is where I parks vegne og må ikke anvendes til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der giver dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig i et almindeligt format (dataporthabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: ayo@homeiswhereipark.dk

Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at Home is where I park skal behandle dine personoplysninger, eller at Home is where I park skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Websitet ejes, drives og publiceres af:

 Ayo Hansen
Hampenbjergvej 7 A+B
7362 Hampen
Email: ayo@homeiswhereipark.dk