Ofte stillede spørgsmål

Hvilken by bor du ved/hvor henne i landet bor du?

Jeg bor i Jylland og mere præcist bliver det kun sjældent, jeg har haft et par stykker eller fem ude for at lede efter mit telt – og det er lykkedes et par stykker at finde det – meget sød tanke er det, nu de gerne ville sige hej, men knapt så tiltrækkende for mig ifht privatliv. Jeg hilser meget gerne på, hvis vi render ind i hinanden på gaden eller i skoven, et sted, men at blive opsøgt på min hjemadresse vil jeg gerne være fri for – for både børn, families og egen skyld. Det håber jeg selvfølgelig at I forstår. Og skulle du nu ha regnet ud hvor jeg bor, ud fra lokalkendskab, billeder, tekst eller andet – så vær sød at holde den viden for dig selv.

Hvilket telt bor du i?

I foråret 2019 flyttede jeg over i mit nye telt, et militær-ish telt, og jeg elsker det! Det har vægge, plads og føles som et helt palads – jeg har fået køkken, stue, senge til alle, opbevaring til tøj og sager – ja sågar et skrivebord er her blevet plads til. Det er vidunderligt og alt hvad jeg drømte om, og mere til!

Det er et Vanaheim 40 fra Nordisk Outdoor , købt hos Danish outdoor, jeg bor i på nuværende tidspunkt jeg har dog netop bestilt et nyt telt, via Bushcraft butikken, som jeg skal flytte ind i snart! Jeg glæder mig!

Hvordan gør man med adresse?

Jeg kan ikke svare på hvad ”man” gør, det er en individuel sag og den ene vej kan være lige så god som den anden, jeg har adresse samme sted som jeg bor, det kan jeg fordi det er en privatejet grund jeg bor på.

Hvad med husleje/grundleje/ejendomsskat/etc.?

Jeg betaler hvad jeg skal og min private økonomi, endnu mere detaljeret, tænker jeg er netop dét – privat.

Hvad med renovation?

Jeg er tilmeldt den kommunale renovations aftale, præcis som de fleste andre husstande er det.

Hvad med toilet og bad?

Her er et muldtoilet, det fungerer fremragende, og bad tager jeg andre steder, eller i søen, da her ikke er rindende vand.

Hvor får du vand fra?

Jeg henter vand fra søen, koger og filtrerer det. Indimellem. Jeg henter en dunk vand med hjem andre steder fra.

Hvordan kan du have en brændeovn i et telt?

Det har jeg skrevet lidt om før – brug gerne siden søgefelt. Det har krævet mange overvejelser, omrokeringer og testdage – jeg fyrer stadig ikke over om natten, så morgenerne er rimeligt kølige.

Har du en rigtig bolig ved siden af?

Teltet ér min rigtige- og eneste -bolig. Nu bor jeg i min lille VW T4 van i stedet – jeg elsker det – og har stadig ikke andre boliger, eller planer om det. Okay, der er kommet en campingvogn til – mest som teenagehybel.

Er teltet isoleret?

Jeg isolerede mit første telt med tæpper, det blev mørkt, tungt, dystert og til gengæld også rigtig varmt. Det virkede dejligt – nu har jeg dog fået købt mig et brændekomfur i stedet, og det nye telt er meget varmere end det første.

Har du selv betalt dit telt?

Jeg har selv betalt alt der har med teltet at gøre, både det nye og gamle telt, alligevel mener jeg det er god stil at linke til de produkter og butikker jeg eventuelt mener noget om, og som jeg godt kan li, så det gør jeg 🙂

Er du sponsoreret?

Jeg har været så heldig at få enkelte produkter i gave, fra blandt andet Fiskars, og det fremgår tydeligt af de indlæg hvor det er omtalt. Og lige for at slå det helt fast, nok kan et produkt være sponsoreret, men holdningen vil altid være helt min egen og det vil fremgå tydeligt at det er spons og/eller gaver!

Hvad er dit mål med at bo i telt?

Mit mål er at være glad! Jeg gør ikke det jeg gør, for at leve op til et eller andet, for mig, udefinerbart ideale om hvad der er rigtigt eller forkert. Jeg gør ikke det jeg gør for at inspirere andre, som et mål, hvis det sker undervejs, er det et kæmpe plus, men det er ikke målet i sig selv ❤

Gir´du kaffe en dag?

Uanset hvor gerne jeg ville, så kan jeg simpelthen ikke overskue at drikke kaffe med alle dem der gerne vil. Den anden side af sagen ér at jeg ikke er ret vild med at dele min adresse ud til mennesker jeg ikke kender – det er lidt mere sårbart at bo i et telt end i et hus, i hvert fald for mig.

Hvad fejler du?

Jeg har en kronisk lungesygdom, det kan du læse lidt mere om her, hvor der også er link til mere omkring det.

Og her er noget jeg tænker du skal vide om mit valg, for mit valg om at bo i et telt har også bagsider og de er mindst lige så vigtige som forsiderne…