Top

Home is where I park

  >  guide   >  Sådan bruger du Home is where I park

Home is where I park, siden hvor jeg deler endnu mere detaljeret om mine eventyr – uanset om de er i Danmark eller udlandet.
Velkommen til!

Herunder finder du en lille introduktion til siden, og dennes funktioner. 

LINKS – Når du holder cursoren over et link skifter det farve. De fleste link er lavet med fed skrift og åbner i et nyt vindue. På den måde kan du nemt finde tilbage til udgangspunktet.

Øverste menu

TRANSLATION – I øverste venstre hjørne finder du translate knappen – tryk på jordkloden og vælg det sprog du gerne vil have oversat siden til. For at fjerne valgmulighederne igen, trykker du blot et vilkårligt sted på siden.

OMNIA – I denne sektion finder du alt der er værd at vide om omnia ovnen. Gode råd, tips og tricks, rabatkoder på tilbehør og andet lækkert omnia relateret kommer også ind her. 

BLOG – Det er her du finder alle mine skriblerier. Uanset om det er om stort eller småt, så ender de her. Det er også her du vil kunne finde rejsebeskrivelser, hverdagseventyr og det lidt mere personlige.

INSPIRATION – Dette er en helt ny kategori, som jeg virkelig har glædet mig til at komme i gang med. Her handler det om dig og andre. Her finder du fortællinger, som andre har skrevet, men som jeg har fået lov at dele. Har du en historie eller noget på hjerte, og har lyst til at være med, kan du sende mig en besked via ayo@homeiswhereipark.dk
Kig forbi og se om du også kan blive inspireret.

SAMARBEJDE – Har du en virksomhed, er du en anden blogger eller noget helt tredje, og har du lyst til at samarbejde, kan du læse mere i denne sektion eller kontakte mig via ayo@homeiswhereipark.dk

FOREDRAG – Det siger lidt sig selv. I 2019 var jeg ude og tale første gang. Det var en mindre forsamling og en del som jeg kendte i forvejen. Det gjorde alt nemmere. I 2020 nåede jeg at holde et enkelt foredrag og fik andre aflyst. I 2021 er jeg booket ind til pt. 4 foredrag – når vi nærmer os skal jeg nok skrive mere om det. 

KONTAKT – Det siger også sig selv. Skriv til mig. Har du stort, småt, ris, ros eller noget helt andet, du er velkommen.

SoMe – Via ikonerne kan du finde mig på de forskellige SoMe platforme – jeg vil elske en kommentar fra dig 🙂 

SØGEFELT – Her kan du søge på de ord eller artikler du leder efter. 

Anden menu linje

OPSKRIFTER – Denne sektion er under stadig udvikling, og jeg vil løbende uploade nye opskrifter. Opskrifterne er en blandet landhandel, det er grill, trangia, omnia, bål og flere andre ting. Jeg glæder mig til at tage jer endnu mere med på mit mad-eventyr efterhånden som jeg kommer rundt i verden.

SHOP – Her kan du handle hos mig. I øjeblikket er der ikke meget forskelligt, men med tiden håber jeg at kunne tilbyde endnu flere varer.

GUIDES – Her finder du mine tips & tricks til alt muligt forskelligt. Guides til hvad der er værd at opleve på Langeland. Ø-hop i Danmark. Til hvordan du bruger Pintrip guiden. Omnia madlavning. Camper relaterede emner. Indkøb af brugt bil og andre vanlife relaterede emner.

OM – Her har jeg skreet lidt mere om hvem jeg er og hvad jeg drømmer om.

INTERAKTIVT BLOGFEED – Her kan du se de sidste nye blog-posts. Det er her det allerførst sner, når det sker.

TIDSLINJE – Tidslinjen fortæller på en meget enkel måde om, hvordan det hele startede og hvor jeg er lige nu. Denne funktion er under stadig udvikling – så hold gerne øje med den.

INTERAKTIVT BLOGFEED – Her kan du se de sidste nye posts der er Omnia relaterede.

SAMARBEJDSPARTNERE & SPONSORER – her kan du se en del af mine tidligere og nuværende samarbejdspartnere & sponsore.

Footer – bunden af siden

INSTAGRAM – Her kan du se de seneste instagram opslag. Jeg håber du får lyst til at følge med, da jeg på Instagram deler Her&Nu øjeblikke via min story funktion. Dem kan du kun se derinde.

SoMe – Via ikonerne kan du finde mig på de forskellige SoMe platforme – jeg vil elske en kommentar fra dig 🙂 

NYHEDSBREV – Her kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev. Det er ikke ret ofte jeg sender ud. Jeg havde regnet med cirka én gang om måneden – så langt er jeg dog ikke nået endnu. Måske det kommer i fremtiden 😉

TOP – her kommer du lynhurtigt op til toppen af siden. Tryk og siden scroller selv op.

Leviter har hjulpet med at sætte temaet op, her på siden. Og vi har forsøgt at gøre det brugervenligt, flot og selvfølgelig også responsive, sådan at du kan bruge siden på din telefon – men skulle du nu alligevel finde en bug eller et dødt link, så send en besked via kontaktformularen sådan at vi kan få rettet op på det.

Livet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

Comments:

  • Julie

    10. maj 2021

    Siden er blevet flot 🙂

    reply...

post a comment