Top

Home is where I park

  >  alt det andet   >  Take-over på Kroniske Influencers
influencer, ayo hansen, medieomtale

Måske ved du det allerede, fordi du har fulgt med længe, eller fordi du har søgt rundt her på siden eller på de sociale medier. Jeg er kronisk syg. Derfor virkede det helt oplagt med en take-over på Kroniske Influencers instagram og Facebook profil

Ordet var frit, i min take-over, men jeg ville gerne have det til at handle om livet som kronisk syg – men på en lidt anden måde end mange andres liv ser ud. Jeg tog, nok ikke overraskende, udgangspunkt i eget liv og fortalte om hvordan det har været at blive syg, skifte boligen ud med først et telt og nu en campervan. Modtagelsen af min tilgang til “det syge liv” var fuldstændigt overvældende. Jeg har fået så mange beskeder, mails og kommentarer med på min vej – både via story, kommentarer og privat. Jeg var ellers virkelig spændt på det, da det er nyt for mig at tale SÅ direkte om sygdom som jeg gjorde denne gang.

De sociale medier, og det at jeg gerne vil bruge det som en del af min levevej, gør at jeg er blevet mere opmærksom på hvad der trækker op og hvad der trækker ned. I engagement, statistik og alt muligt andet. Men, jeg er også et menneske der ønsker åbenhed, og tror på at walke the talk og at gøre det man siger, før man forventer andre gør det. SÅ, jeg taler altså ind imellem om sygdom, også selvom det giver følger-flugt fra mine sociale medier

Herunder kan du læse lidt af det jeg har skrevet på min take-over, og er du mere til Facebook finder du det her.

Tilbage i juli 2019 var det én af de første gange jeg skrev min diagnose herinde. Ikke fordi den er farlig, hemmelig eller på anden måde umulig at dele, men fordi at hver eneste gang (hver gang!) jeg har skrevet den, i et forum som ikke er diagnose-specifikt, har jeg fået skudt i skoene at jeg bare liiige skal være lidt mere tålmodig. Det er bare ikke altid tilfældet, uanset hvad du har hørt, læst eller tænkt om en diagnose. Du kender ikke altid den individuelle historik eller forløbet som er bag det. Husk det, hver eneste gang du læser om mennesker med udfordringer – uanset om udfordringen er en kronisk lidelse, dårlige sko eller en oplevelse de gerne ville ha været foruden. Du er ikke dem, mennesker oplever, mærker og føler forskelligt. Og det er helt okay.

Anyway, du kan læse noget af det jeg skrev dengang lige her – dengang boede jeg i telt, min invalidebil var havareret og kommunen havde netop afvist en førtidig udskiftning af den, hvilket gjorde mig ekstremt sårbar, mere syg og totalt udmattet, indtil jeg selv fik løst mit bil-behov indtil ankestyrelsen (selvfølgelig!) gav mig medhold og jeg igen fik eget køretøj!

Kh Ayo

https://www.instagram.com/p/COenlCYhex_/

Livet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

Comments:

  • Caroline

    12. maj 2021

    SÅ vigtigt Ayo!

    reply...

post a comment