Telt

Og hvad er egentlig det vigtige…

Som flere nok ved, og som en del spørger om, så er vi i fuld gang med at finde ud af præcis hvad for noget telt vi gerne vil over i, i stedet for vores nuværende – og nu er det ved at være alvorligt alvor med det teltskifte 🙂

Egentlig var tanken et safaritelt, men det kræver enten at jeg røver en bank eller sælger min sjæl, for alvor, til et firma i årevis på vilkår jeg ikke helt orker – ingen af delene virker ret tiltrækkende og min frihed betyder i sidste ende mest – så hovedet i blød og kreativiteten må i sving så der kan findes alternativer – og heldigvis er der jo masser af muligheder 🙂

Jeg har kig på wall tents og militærtelte som en mere økonomisk udgave, da de blandt andet har lige vægge i en god højde og så giver de mulighed for at ha et ekstra tag udover – en tarp lignende anordning som ved safaritents.

Nu har jeg talt med en der ved en masse om den slags, og måske er det faktisk muligt at få syet noget som passer til os – men hvad skal så egentlig til, hvad er need to have og hvad er nice to have?

Jeg ved helt sikkert at følgende skal være en del af et nyt telt, enten fra teltets “fødsel” eller som noget jeg selv får tilføjet:

Vinduer, der skal kunne lukkes helt indefra og ikke som i vores nuværende, så vi kan få lys ind og så man kan se ud – et telt uden vinduer er ikke ret fedt på mørke aftener med fremmede udenfor. Just saying…

Dør/indgangsparti der kan lukkes helt af så det er tæt. Gerne mulighed for ind-/udgang i begge ender af teltet.

Vægge som er minimum 140 cm høj i siderne, gerne mere, så vi kan få en helt masse plads til opbevaring af dims og sager. Og et skrivebord! Hold kaje hvor jeg savner et ordentligt sted at arbejde fra. Og det samme gør de unge mennesker når de kommer hjem fredag og har glemt den der opgave som skal afleveres mandag…

Et udhæng foran teltet så man kan gå ind/ud i tørvejr og feks også stille sine mudrede støvler fra sig. Og sidde i skyggen om sommeren. Eller i tørvejr i sommerregnen 😍 Sådan et sted har vi virkelig savnet.

Et telt hvor vinklen på taget gør at evt sne glider af – og jo mere vindstærkt jo bedre, derfor har højden lidt at sige også.

Bomuldstelt da indeklimaet virkelig er vidunderligt i det nuværende telt.

Køkkenområde – der skal være plads til et seriøst køkkenområde, bordplade og en håndvask! Min datter elsker at bage og jeg er voldsomt glad for mad lavet fra bunden – den slags kræver lidt plads og i længden bedre forhold end vores nuværende.

Størrelsen betyder en del, især da min ældste planlægger at flytte ind mere permanent, og det fylder bare en del at skulle ha plads til tre størrelse voksne mennesker. Og arbejde. Og skole. Og privatliv. Og kærester. Og sager. Jeg forestiller mig noget der minder om 5×8/10 meter. Cirka. Deromkring.

Formen på teltet er ikke afgørende, men det vil være en fordel at der er mulighed for det her ekstra tag-lag som kan tage det værste slid fra sol, vind og vejr.

Lige nu leger vi at alle muligheder er åbne, så nu til det helt store hjælp:

Hvad har jeg glemt? Har formen på et telt noget at sige? Har du gode forslag og idéer til det helt perfekte live-in telt for 3 mennesker året rundt? Har du praktiske, kreative eller sjove påhit så hører jeg helt vildt gerne om dem så jeg kan få gang i enten et færdigt telt eller i noget tegn-forklar-gæt et telt i stedet.

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar