Top

Home is where I park

  >  alt det andet   >  Vidste du
ayo, homeiswhereipark, vanlifedanmark, vanlife
I dag har jeg siddet på
Odense Bibliotek
, og skrevet, for det er et rart sted, og nemt at finde plads til, at sidde for sig selv, var det også.
Nu er jeg kørt videre, for at overnatte, ganske tæt på OUH, hvor jeg har aftaler i morgen tidlig. Og sådan kommer den næste uges tid så til at gå. Hospitals aftaler og computertid.
I mine overspringshandlinger, som der er ganske mange af, sidder jeg og surfer ruter til Mongoliet. Vejrprognoser og -tendenser. Sprog. Leveomkostninger. Seværdigheder i landende jeg skal køre gennem. Alt muligt.
𝗩𝗶𝗱𝘀𝘁𝗲 𝗱𝘂
– 𝗮𝘁 Veliky Novgorod, er én af de ældste byer i Rusland, og siges at være fødested for landet og, at byen indeholder en fontæne, der siges at give 1000 rubler tilbage, for hver én du kaster i den?
– 𝗮𝘁 Kasakhstan’s nationalpark, Ile-Alatau, er hjemsted for mere end 300 forskellige arter af vilde dyr, deriblandt sne-leopard?
– 𝗮𝘁 Central Asiens, Kyrgistan, er ophavsland for ørnejagt? Nomaderne, der lever på stepperne, begyndte at tæmme de store vilde dyr, for tusinder af år siden, og traditionen går stadig i arv i familierne.
– 𝗮𝘁 Tadsjikistan siges, at være verdens tag, og derfor er en yndet destination for vandrere?
Der er virkelig mange ting, at opleve, se og læse om. Der er mange veje, at køre, mange valg, at træffe. En vild proces, spændende, insisterende og intens. Og svært, at vælge fra.
Jeg glæder mig helt tosset til, at køre afsted til marts, og jeg glæder mig lige så meget over, at I har lyst til at følge med 😍
Den næste tid, kommer der mere omkring min umiddelbare ruteplan, inde i den fane der hedder Mongoliet, på hjemmesiden – alt kan dog ændre sig, da der ind imellem forsvinder en vej og en ny kommer til – og så er der vejret… 😅
Og, har du gode forslag, til ting der bare MÅ opleves, på vejen fra Danmark til Mongoliet, via blandt andet Rusland, så skriv endelig – jeg elsker inspiration og inputs 😍

Livet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

post a comment