Top

Foredrag

  >  Foredrag

Fortaellinger fra det simple liv

I 2018 solgte jeg alt og flyttede fra stenbroen, ud i en skov i Jylland. Uden rindende vand, elektricitet eller andre moderne bekvemmeligheder. Jeg byggede et gulv, med de bare hænder, satte et telt op og flyttede ind. Hvad er det, der får en helt almindelig kvinde til at træffe så radikalt et livsvalg? Hvilke konsekvenser har det haft? Har jeg lært at overleve i naturen? Og hvad spiser man når ikke man har et køleskab?

Der er stor belønning i, at vælge et besværligt liv

Alt giver mening, ude i naturen, hugger man brænde får man varme, henter man vand får man noget at drikke, tænder man et bål får man varm mad. Det lyder nok temmelig banalt, men konsekvenserne af det man gør – eller ikke gør – indtræffer øjeblikkeligt, det er et liv med kontant afregning. Det er også et liv med store personlige oplevelser og glæder, naturen bliver en medspiller når ikke man længere sidder hjemme i sofaen og frygter “breaking news” storme og uvejr. Udfordringer er nødvendige for at mennesket udvikler sig. Og udvikling har der været meget af.

Mere end 600 dage i telt

Efterår, vinter, sommer og forår. Og forfra igen. Du kan se lidt, fra tiden i telt, i billedgalleriet herunder, eller bruge hjemmesidens søgefelt på forsiden og læse meget mere om livet i telt. Hjemmebagt brød, grøntsager skulle dyrkes og fermenteres til vinteren, bål tændes, sokker stoppes, svampe samles og das tømmes. Der var altid noget at lave. Året rundt.

En anden vinkel

Udover at have levet i et telt, ude i en skov, i to år, har jeg rejst til mere end 100 af verdens lande – og jeg rejser stadig. Jeg er fuldtidsrejsende vanlifer, nomade eller måske egentlig bare #eventyrer med hang til uendelige #hverdagseventyr – dét og meget andet fortæller jeg også gerne om. Du kan læse mere om mig her, eller kontakte mig på ayo@homeiswhereipark.dk eller via kontaktformularen, sådan at vi kan aftale nærmere omkring mulighederne.

Kommende foredrag

Til oktober, 2021, har jeg et foredrag, der er åbent for alle, du finder det her!