Samarbejde

Jeg breder mig

De første år var jeg fokuseret på Facebook siden, Home is where I park, hvor hele mit SoMe eventyr startede tilbage i 2018. Siden da, er jeg rykket til flere platforme og forsøger at finde fodfæste på Instagram og YouTube imens jeg driver min super velfungerende gruppe Omnia opskrifter, tips & tricks, hvor du kan finde inspiration til madlavning i omniaovnen.

På mine sociale medier finder du det personlige, det sjove & det mere produktfokuserede. Her er mad, rejsebeskrivelser & fællesskab. Du finder også fortællinger om hjemløse, campervans, lungesygdom & camping. Alt sammen iblandet god vin, lækre restaurantbesøg, museer og rigeligt med kultur. Min indgangsvinkel til livet er positiv,  og i bund og grund skriver jeg om alt det som er mig nært.

Ayo Hansen, Campervan, Vanlife Danmark, om, baggrund, samarbejde
Foto: Casper Dalhoff

Hverdagseventyr og frihed, uanset om det er for en weekend eller for altid. Det, er dét jeg kan!

I et samarbejde er det vigtigt for mig, at indholdet er relevant og har værdi for de mennesker der besøger mine sociale medier – uden dem, ingen reklameværdi. Jeg siger derfor hellere ‘nej tak’ end jeg reklamerer for noget som jeg ikke kan stå inde for – det er din garanti for et engageret og dedikeret samarbejde, ligesom det er mine læseres garanti for den autenticitet som jeg er `kendt’ for at levere.

Synlighed

Home is where I park er synlig, men ikke hverken den største eller mest erfarne på de sociale medier, til gengæld er jeg dygtig til den ærlige beretning, uanset om det går op eller ned, og altid i øjenhøjde med de tusinder af helt almindelige danskere der hver dag følger med og lader sig inspirere.

Uanset om det har været frihed & hverdagseventyr, glas, omnia ovne, outdoortøj, uldent undertøj, bøger, produkter til camperen, reflektorovn, omnia ovn eller tilbehør til den, har det skabt interesse og mersalg hos forhandlerne da jeg inspirerer til hvordan produktet bruges i hverdagen og viser det frem i en relaterbar kontekst.

Jeg skriver derfor – mest af alt – om hverdagen, livet, rejserne og mulighederne for hverdagseventyr, både når det regner og når solen skinner. Dette skaber genkendelige relationer på tværs af sociale medier, aldersskel og levevis, imens jeg inspirerer til; at når jeg kan, så kan du helt sikkert også.

Ayo Hansen, Campervan, Vanlife Danmark, om, baggrund, samarbejde
Foto: Casper Dalhoff

Hvad tilbyder jeg?

  • Sponsorerede blogindlæg
  • Sponsorerede posts og stories på Instagram
  • Instagram takeovers
  • Artikler
  • Produkttests
  • Rejsebeskrivelser

    Listen er ikke fyldestgørende, kontakt mig og lad os i fællesskab finde ud af, hvad der kan fungere – for mine læsere, dig og mig.

Du kan også læse mere om mig her, eller kontakte mig på ayo@homeiswhereipark.dk eller via kontaktformularen i toppen af siden. Herefter kan jeg fremsende dig yderligere info.

Jeg er åben for de muligheder livet byder mig, uanset om du er en stor eller lille virksomhed, en anden blogger der kan udveksles med, eller noget helt tredje. Jeg foretrækker bæredygtige indgangsvinkler hvor og når det er muligt – men i sidste ende handler det meste om kemi, og hvorvidt vi kan bidrage positivt til hinanden.

Hilsen Ayo