De første tanker om

Vanaheim 40…

Da vi stod der med kasserne, indeholdende det længe ventede Vanaheim 40 telt, virkede det en anelse overvældende det hele. Det vejede godt til, også selvom det var delt op i to kraftige paktasker – det er ikke et telt man går ret langt med…

Vi (haha som om – for som altid kiggede jeg mest bare på) fik det hen til hvor det skulle opsættes, fik foldet bunden ud, lynet det sammen med selve teltet, samlet stængerne og foldet resten ud. Stængerne blev rejst lidt efter lidt og det tog vel maks 10 minutter fra vi havde lynet bunden på teltet til det stod op – herfra begyndte arbejdet med pløkker og barduner.

Teltet var pakket på en måde der gjorde det virkelig let at pakke ud og stille op, bardunerne var allerede fastgjort og lige til at trække ud – kan i øvrigt anbefale at trække dem fra taget ud før man rejser det op 😅

Der er virkeligt mange pløkker, men også med dem er der tænkt over detaljen og de er bundtet fint sammen og lige til at tage i brug.

Bunden gav os lidt udfordringer, den var svær for os at få strakt helt ud – det tror jeg dog handler mere om vores evner end om teltet.

Alt i alt er det et fantastisk fint telt, indeklimaet er godt, farverne dejlige og nu har jeg så boet i teltet lidt tid, det er måske lidt andre ting jeg går op i fordi det er til bolig, men her er lidt af de ting jeg gerne ville ændre og opgradere ved teltet hvis jeg kunne.

Indgangen ville virkelig vinde meget, ved at have en lynlås forneden så man kan lukke helt af og ikke kun med myggenettet. Det ville også gøre det nemmere og mere fleksibelt kun at bruge halvdelen af døren.

De små vinduer, forneden, måtte gerne ha haft det transparente ‘vinduesplastik’ i hele størrelsen, sådan at man kan lyne op og bruge som reelle vinduer- også når det blæser og er koldt.

De store endevinduer ville være endnu mere fantastiske, og funktionelle, med det transparente plastik sådan at de også kunne bruges ved kulde og blæst. Og en ordentlig lukkemekanisme så ikke det trækker ind…

Det ville være et plus med huller til skorsten, så ikke man selv skal skære/klippe i sit nye telt. Gerne både et i taget og en af siderne feks.

Et ledningshul lavet så det slutter helt tæt, ville også være en fed future i et telt som på alle måder udstråler glamping mere end camping.

Måske revurderer jeg undervejs – men det her er i hvert fald mit første indtryk af teltet.

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar