Der er så mange

Ting jeg aldrig troede jeg skulle interessere mig for …😂

Hvordan laver man rust og bør jeg få det lavet med det samme? Hvordan fanden får jeg de sæder ud? Hvor kan jeg købe en stige til bagsmækken så jeg kan nå taget? Hvordan gør jeg med batteri og solceller? Er bunden isoleret? Hvad mål skal markisen ha? Hvorfor pokker sidder det låg så pisse godt fast? Hvem kan jeg ringe til for at få åbnet låget? Hvor blev den anden nøgle nu af? Hvordan mon termostaten i fyret virker?

Eventyrbilen er fantastisk, jeg er virkelig, virkelig glad for den, men shit hvor den også giver mig (lidt flere) grå hår 😅

Sæder der skal ud og andet der skal ind – giv mig nu venligst noget mere tørvejr 🌿

Der er blevet spurgt efter billeder indefra, og de skal nok komme, men indtil videre er bilens indre et rod og en helt masse overflødige sæder + et rock’n’roll sæde – alt ryger ud og ind rykker i stedet en ordentlig seng og diverse til opbevaring 🚐💨

Så tåååålmodighed… 🌿

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar