Kulden

Er så småt på vej…

I aftes var der 13 grader, og jeg skal love for der er markant forskel på 5 som der var i forgårs, og så 13 som der var i aftes, og ifht hvor frosne ens fingre er og om det er nødvendigt med en hue eller ej. I dag er der 12 grader, det er en helt fin temperatur og jeg har det lunt og godt i teltet – stadig uden varme da jeg mangler en ende-dims til at lukke for det isolerede rør. Jeg er ikke ligefrem fessor i at installere eller indsamle dele til brændeovne – til gengæld lærer jeg en masse nyt. Også ifht hvor jeg ikke skal handle fremover ;o)

I dag har været en blæsende én af slagsen, jeg var træt og tog mig derfor en morfar før jeg trillede ud i verden for at finde et sted med net, og strøm, så jeg kunne få lidt fra hånden på den front. Er sikker på hele caféen elskede duften af bål, skov og udendørsliv 😄

Nu er jeg lykkeligt tilbage i teltet, nyder stearinlysenes skær, spiser hjembragt købe-kage af den lidt for søde slags som dessert til de rugbrødsmadder jeg kastede indenbords som den absolut hurtige løsning.

Jeg er træt i dag og kører i laveste gear – lette løsninger er okay og tidligt i seng virker som dagens plan <3

Dagens gode ting er at jeg endelig huskede at hælde kogt vand på termokande – nu drikker jeg the uden at skulle lave en helt masse arbejde først – praktisk!

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar