Mad på bål

Jeg har altid godt kunnet lide at lave mad, eksperimentere og afprøve ting fra alverdens lande. Det kan jeg stadig lide, også selvom jeg nu kun har et bål at lave det på.

Bålmad kræver lidt øvelse, jeg kan mærke jeg er rusten på den front da det er begrænset hvor meget jeg har gjort i det de sidste år, til gengæld er det gavmildt og mad over bål smager bare bedre!

I går lavede jeg pandekager, ikke den store kulinariske oplevelse, men til gengæld var nostalgien helt i top for både teenagere og jeg – for hvor har vi dog lavet mange pandekager på bål i årenes løb <3

Egentlig er jeg ikke ret glad for non-stick belægning, jeg er bange for der går hul på det der giftige sorte stads pander og gryder er forsynet med, meeeen jeg har fået en pande før jeg flyttede her til og den er nu konverteret til en bålpande – og virker overraskende godt!

Jeg håber på en helt masse mere madlavning, over bål, den næste lange, lange tid 😄

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar