Top

Home is where I park

  >  alt det andet   >  Mad på bål

Jeg har altid godt kunnet lide at lave mad, eksperimentere og afprøve ting fra alverdens lande. Det kan jeg stadig lide, også selvom jeg nu kun har et bål at lave det på.

Bålmad kræver lidt øvelse, jeg kan mærke jeg er rusten på den front da det er begrænset hvor meget jeg har gjort i det de sidste år, til gengæld er det gavmildt og mad over bål smager bare bedre!

I går lavede jeg pandekager, ikke den store kulinariske oplevelse, men til gengæld var nostalgien helt i top for både teenagere og jeg – for hvor har vi dog lavet mange pandekager på bål i årenes løb <3

Egentlig er jeg ikke ret glad for non-stick belægning, jeg er bange for der går hul på det der giftige sorte stads pander og gryder er forsynet med, meeeen jeg har fået en pande før jeg flyttede her til og den er nu konverteret til en bålpande – og virker overraskende godt!

Jeg håber på en helt masse mere madlavning, over bål, den næste lange, lange tid 😄

Livet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

post a comment