Panikken der ramte

Natten til i går ramte panikken, jeg nåede at tænke at jeg eventuelt burde ændre telt, for måske var det ikke godt nok, eller for stort, eller for alt muligt tænkeligt. Tankerne blev ved dét, tanker, og mandag ringede Jacob fra Danish Outdoor i Tommerup at mine ting var klar til afhentning i butikken.
På daværende tidspunkt stod jeg midt ude i naturen, og kiggede på det der bliver mit gulv, og havde ikke den fjerneste anelse om hvornår jeg kom der fra – så aftalen blev at jeg enten ville kigge forbi i løbet af ugen eller få en anden til det en af dagene.

Jeg kørte timer senere afsted mod Fyn, for at overlade min bil til sønnikke før jeg atter skulle mod København – det viste sig dog at han havde fået tidligt fri og så var vi hurtigt afsted på vej mod Tommerup for at fylde bilen med lutter gode sager.
Det er en skøn blanding af alt muligt lækkert vi hentede i butikken, og jeg glæder mig ubeskriveligt til at få det hele pakket ud, så jeg kan se på det med fingrene – så ser jeg nemlig bedst ;o)

Helt specielt glæder jeg mig, selvsagt, til at få sat teltet op og så bliver det alvorligt luksus at få gang i den ret fine rygeovn, jeg har købt – for så skal der noget homemade rygeost på bordet, og måske jeg er så heldig at jeg kan finde en øko-bonde med lidt ubehandlet mælk – håbet er lysegrønt og drømmene intakte <3

Og mon ikke der også kan findes en helt fornuftig kød-pusher i mit nye hood – sådan én hvor grisene har haft trynen i jorden, hønsene har rodet i græsset og kalvene har hoppet rundt i grønt græs, jeg satser på  det – og så må jeg jo ellers se at få lært at afkroge fisk i en fart, snart ;o)

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar