Året der gik

Mens karantæne-julens fred sænker sig, vil jeg benytte lejligheden til at skrive lidt om året der gik, ønske alle jer der følger med, samarbejdspartnere og venner en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

For med et nyt års komme, er det nærliggende både at reflektere over det forgangne og se frem mod det nye, specielt i år, hvor året ikke blev som jeg, eller mange andre, havde planlagt eller tænkt det, og alligevel har 2020 været året der blev både berigende, oplevelsesrigt, hæsblæsende, lærerigt, udfordrende, men nok mest af alt, også givende, hyggeligt og inspirerende.

At handle sig vej ud af frygten

Den bedste måde at begynde på, er ved at handle I stedet for at tale, og det gjorde jeg, da jeg i begyndelsen af 2020 købte Bertha, solgte mit tidligere hjem, teltet, og trillede afsted på opdagelse til Fyn, Sønderjylland, Vesterhavet ved Husby, Thy klitplantage og tilbage til Fyn igen.

Den 13. marts holdt jeg parkeret på en skøn plet, ikke langt fra Nyborg, da min ældste ringede og bad mig hente ham. Nedlukning, covid-19, risikogruppe og virus blev de nye ord, og vi rykkede, for en stund, ind i et lånt hus på Langeland.

I maj måned sejrede jeg, da jeg efter mere end ét års indædt kamp fik genbevilget min invalidebil via ankestyrelsen, for de var aldrig i tvivl. Det var også der, at jeg for alvor besluttede at jeg igen vil klare mig selv, droppede alle kommunale tilskud og kastede alt i puljen på, forhåbentlig, en dag at blive helt-eller delvist selvforsørgende. Igen.

Året der gik & udlandsrejserne blev aflyst

Ugerne gik, udlandsrejserne blev droppet og sommeren blev tilbragt med ø-hop til Danmarks små yndige perler, hvoraf særligt én har taget mit hjerte – Endelave – Solskinsøen i Kattegat som da også endte med at blive årets ø.

Turene var mange, med børnene, og Bertha var en pålidelig dame ind i efteråret hvor min datter og jeg kørte Jylland tynd på en vidunderlig tur, men da vinteren ramte blev Bertha vinter-depri, ting gik i stykker og jeg kom i gang med at lære hos mekanikeren.

I starten af december rykkede jeg ind i et lånt hus, på smukke Mors, og som skolerne lukkede ned kom børnene til, alt imens jeg sad med hovedet begravet i kogebogen Den Sultne Rejsende – omnia kogebogen.

Jeg har været omgivet af fantastiske mennesker, fået mange nye skønne kontakter i mit netværk, jeg har kreeret en kogebog, min side er vokset, og det samme er min Instagram. Jeg har planlagt på min rejse til Mongoliet, i 2021, og set begge mine børn vokse sig større, modigere og mere selvstændige. Jeg er ubeskriveligt stolt af hvad de to præsterer og kan, uanset om det er på studie- eller personligt plan ❤

2020 har budt på en række helt unikke oplevelser, enkelte sorger, mange glæder, flere op-og nedture – mest af alt har året, der næsten er gået, budt på livet, og livet er det dejligste ❤

Fra mit hjerte, tak

Tak for opbakningen, tak for grin, glæde, gode råd, latter, tårer og de mange virtuelle kram, i året der gik, jeg glæder mig til at tage hul på nye kapitler, se hvad året bringer og til at dele mange flere stunder med alle jer der følger med – I er en vidunderlig berigelse, og specielt i det her så mærkværdige år, hvor jeg har været langt mere alene, isoleret og uden virkelige kram, har det været ekstra meget værd med jer på sidelinjen.

Rigtig glædelig jul og må I få et vidunderligt nytår.

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar