At fejre året der gik

Hvert år fejrer jeg året der gik. Naturens gaver. Mørket der var og lyset der kommer. Jeg mærker efter. I kroppen. Sindet. Og på årets korteste dag, fejres min ældste, vinteren, og vinteren der nåede sit højdepunkt. Vi elsker at fejre. På den lidt indadvendte måde. Og midt i fejringen, af det nære, tætte og varme, planlægger jeg #mongolia2021. Alt imens jeg overvejer; om det måske slet ikke bliver. I år. Corona. Grænser. Vacciner der ikke er indrulleret. Nok. Så imens jeg står her, på kajen i Nykøbing Mors, beslutter jeg mig for at lade det gå. Være. I det. Med det. Og se hvad månederne bringer. For det vigtigste er ikke at krydse grænser, medmindre du er flygtning, og udlængsel kan udleves i Danmark. Medmindre du har brændt alle dine broer. Jeg elsker Danmark, naturen er smuk, vejret ofte elendigt, havet livgivende og kraftfuldt, himlen blå, øerne som tidslommer og bedst af alt; alle de mennesker jeg elsker er her ❤Tiden vil vise, hvad retning jeg kører den dag foråret for alvor banker på. Time will tell. #homeiswhereipark#vanlifedk#livet#homeiswhereyoupar#mongoliatrip

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar