At forfølge sine drømme

Jeg har forfulgt mine drømme, siden den dag jeg åbnede mine øjne. Jagtet dem, som gjaldt det livet, og udlevet dem, som var det hvad jeg levede af. Hver dag husker jeg på, at solen står op igen ❤ Der sker mange ting i mit liv, lige for tiden, og heldigvis glæder de fleste sig, med mig, og ved at livet er i uendeligt mange nuancer, og knapt så sort/hvidt som det, enkelte steder, forsøges fremstillet ❤ På tirsdag skal jeg mødes med en fotograf, da jeg for nylig er blevet interviewet til et større ugeblad – det bliver spændende at se hvad fotografen kan få ud af det, jeg mener, ramponeret Bertha og små-gråhåret mig 😉 Uanset hvad, jeg er umådeligt glad for den medgang jeg oplever, og jeg håber, helt egoistisk, at det fortsætter langt ind i 2021 – jeg får brug for det, hvis jeg skal lykkedes med at ramme mine drømmes mål Mongoliet.

Kys & kærlighed

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar