hairy armpits redhead skin

Det hele handler om hår

For noget tid siden, viste jeg et billede; af mine ben, oppe i forruden, af Bertha, og mig i fuld gang med at barbere dem.

I sommermånederne, var det et ikke sjældent syn, da jeg stort set hver dag holdt parkeret i nærheden af vand, og derfor lige fiksede diverse hår i bilen.

I vintermånederne, not so much. Hår får altså lov, at være hår.

Jeg kom til, at tænke på det, da jeg var i røntgen og damen spontant udbrød, at “det er ikke meget hår under armene man ser“, hvorefter vi grinede lidt af det og talte om unge mennesker #nårmanblirgammel

Og ja, jeg lader hår være hår. Vi har hår af en årsag. Det er ikke hverken klamt eller uhygiejnisk. Det er det mest naturlige, i verden. Alle får det. Alle har det. Og forskruede skønhedsidealer kommer ikke (igen) til, at bestemme hvad jeg skal lade gro og hvad jeg skal fjerne.

Så da jeg, i går, stod i badeværelset og blev klar til et bad, tog jeg dette billede. For jeg fjerner sq, ærligt talt, ikke hår for egen skyld, hvis jeg skal gøre det vinteren igennem, det er både tidskrævende og dræbende kedeligt, at holde ved lige, men jeg har, tidligere, gjort det for andres skyld.

Fjerner du hår for din egen eller andres skyld?

I dag, da fjerner jeg det når og hvis det passer mig, og fortæller du mig, at det er klamt, ulækkert, grimt og uhygiejnisk, så forbered dig på, at de næste rigtig mange billeder bliver af hår. Under armene.

God weekend! 😜#longhairdontcare#hairyarmpits#hairylegsclub

PS: hverken det ene, eller andet, er mere rigtigt eller forkert, end det andet. Det er blot anderledes. You do you, I do me ❤#youdoyouidome

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar