sommer vanlife

Et emne der skiller vande

//Reklame

Det er ikke mange emner, jeg sådan for alvor har ondt i maven over at berøre, men dét her er ét af dem. Det handler om reklame

De sidste år, har jeg med jævne mellemrum fået henvendelser omkring samarbejder, reklame og gaver. I starten afviste jeg alt. Kategorisk. Men det er vokset på mig, ligesom det med at holde foredrag og fortælleaftener har gjort det, og heldigt nok for mig, er der i samme periode kommet en øget efterspørgsel, om samarbejde – og det er jo dejligt, men er det nu også det – for dig som læser med?

For mig er det ikke nok, bare at være førtidspensionist, det er ikke nok til at tilfredsstille min trang til at skabe, skrive og formidle, heller ikke selvom jeg ikke er lige så dygtig, som jeg var før jeg blev syg. Man kan vel, på en måde, sige at jeg foretrækker et lidt mere besværligt liv, end bare at være syg, førtidspensionist og se kedelige serier hjemme i sofaen hver dag.

Der er stor belønning i, at vælge et liv med udfordringer

Og uanset hvor gerne jeg vil, så er jeg ikke i stand til at passe et almindeligt fuldtidsjob – eller jo, måske, en eller to dage om måneden. I 6 måneder om året. Mit liv er uforudsigeligt, jeg har gode og dårlige dage (og somme tider både uger og måneder) – hvilket jeg har lært at leve ret godt med. Alligevel, drømmer jeg om noget mere, og det her, er måske en vej til det, i et omfang hvor jeg selv kan afgøre hvad og hvor meget der kan lade sig gøre.

Det handler om reklamer, gaver, affiliate links og hvad den slags nu ellers hedder. Og bare rolig, jeg er på ingen måder ude i at tro, at jeg kan leve hverken helt, halvt eller bare kvart af det, men måske kan det give gode oplevelser, indhold og relevans for ikke blot mig, men også for dig som læser med?

Hvor lidt reklame, er for meget reklame?

Dem af jer, som har fulgt med længe, ved at det er meget sparsomt hvad jeg har lavet af reklamer, men at de har været der ind imellem, for det skal betyde noget, være relevant, ikke blot for mig, men i særdeleshed også for jer som følger med. Og de er altid tydeligt markeret som reklame – det betyder at alle andre links, og ting, der vises frem, altså ikke er reklame – link er mest af alt, for at gøre det let, for både dig og mig, da jeg ellers får flere enslydende beskeder 🙂

Reklamer og samarbejder er på ingen måde for hver en pris, jeg siger udelukkende ja til at samarbejde med virksomheder, som jeg synes er relevante, og derfor kan jeg også anbefale produkterne med god samvittighed. Jeg er altså ikke, hverken købt eller betalt for min mening, får jeg et produkt i hænderne, som det viser sig at jeg ikke kan stå inde for, så sender jeg det retur og takker nej.

 Jeg tænker også at jer der læser med, hurtigt ville gennemskue det, hvis en reklame var falsk – og så forsvinder I, og med jer, også incitamentet for at samarbejdet var der i første omgang.
Jeg bilder mig altså derfor ind, at ting hænger sammen, og at det er ganske sundt at være både afhængig af jeres opmærksomhed, og på samme tid at have så meget jordnærhed, at jeg altid er bevidst om at give helt ærlige anmeldelser for ellers skinner det igennem.

Det fede ved drømme er, at de er dybt taknemmelige, så jeg drømmer helhjertet, fuldkomment og imens jeg gør det, forsøger jeg at finde en vej til – en eller anden dag – igen at blive chef i eget liv, langt væk fra det offentlige system. Og det betyder, blandt andet, at der ind imellem er en reklame at finde, her på siden, også fremadrettet.

Jeg har derfor brug for jeres hjælp, så jeg håber I vil læse med og komme med input i dette spørgeskema jeg har oprettet via SurveyMonkey – det tager bare lige et par minutter og handler selvfølgelig om reklame 🙂

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar