glas glasforever

At vælge et glas, der kan holde for evigt

glassforever glas

//Reklame

For nylig, blev jeg kontaktet af Glassforever, om jeg havde lyst til afprøve deres glas, og efter noget research, besluttede jeg mig for at takke ja.

Læs med og deltag i konkurrencen om glas

Glassforever laver bæredygtige glas af 100 % genanvendeligt plastik. Glassene produceres i Danmark, og har altså ingen lang rejse fra den anden ende af kloden, før de når forbrugerne. Glassene bruges primært i restaurationsbranchen, og jeg havde ikke hørt om dem før de skrev til mig – måske kender du dem heller ikke allerede?

I 2019 deltog firmaet i DM for miljøvenlige drikkebægre – og blev én af vinderne af udfordringen. De skal nu udvikle miljørigtige drikkebægre, til store events som Smukfest, sports events, festivaler osv.

Det er grønt og bæredygtigt, at alt er hundrede procent genbrugeligt

glassforever glas

Engang, for mange år siden, arbejdede jeg i en bar på Frederiksberg. Torsdag, fredag og lørdage var tunge, hårde og lange, vi slæbte glas der vejede ufatteligt mange kilo tilsammen, og jeg bliver, ærligt talt, glad for at opleve glassene fra Glassforever – som er både smukke og lette. Sikke en befrielse, for tjener- og køkkenpersonalet, det må være rundt omkring.

Jeg tror, at de fleste som kører i autocamper, bobil eller med en campingvogn efter sig, kender til udfordringen med vægt. Ikke ens egen vægt, bevares, men at holde sit køretøj, under den tilladte vægt, kan være lidt af en udfordring, alle gram tæller i regnskabet.
Og dét talte lige så meget, som miljøet, da jeg takkede ja til produkterne fra Glassforever.

Når man bor småt, skal alle ting have en mening, og allerhelst også flere funktioner

Glassene, fra Glassforever, lever op til min idé om, at alle mine ting skal have mindst to funktioner. Glassene tåler temperaturer fra -15°C til +120°C – hvilket jo så betyder, at jeg kan spise kold yoghurt til morgen, drikke varm kaffe til middag og spise skoldhed suppe om aftenen, og dermed har de mere end én funktion.

Holdbarheden er fuldstændig mindblowing

Jeg har altid haft en idé om, at jeg i hvert fald aldrig skulle have plastikglas i Bertha-bilen, men jeg må se i øjnene, at det har vist sig vanskeligt at holde liv i mine almindelige glas, da jeg kører rigtig meget off-road på bumlede veje, i markerne og skovene.

glassforever glas

Jeg tror at Glassforever bliver løsningen på det, deres glas har ikke den der lidt kedelige “plastikfølelse” over sig, de er æstetiske, har tilpas vægt i bunden til stadig at føles “rigtige“, kan stables for bedre opbevaring og er rare at drikke af – det er sq både en vinder og keeper på samme tid 😀

Konkurrence om glas fra Glassforever

Nu har du chancen for at vinde et sæt, bestående af Premium glas i tre forskellige størrelser – to af hver – og to vinglas, altså hele otte glas, lige klar til din næste tur i campingvogn, bobil, van eller autocamper.

Som I ved, har jeg ikke mere end bare 4 kvadratmeter at gøre godt med, og jeg har simpelthen fået mange skønne glas, at jeg har delt dem i to og udlodder den ene halvdel til én af jer – det er altså ikke, noget virksomheden har bedt mig gøre, men det er, altid, lige så vigtigt for mig, at I får noget ud af det som at jeg gør – og dermed må dette opslag hellere markeres, en ekstra gang, som REKLAME 😉

For at deltage, skriver du en kommentar her til indlægget. Har du lyst må du meget gerne like Glassforever nye profil på Instagram, men det er ikke et krav for at deltage. Konkurrencen kører til og med mandag den 28 september 2020, hvorefter jeg offentliggør vinderen på både Facebook og instagram.Forrige indlæg Næste indlæg

70 Kommentarer

 • Reply Mia 18. september 2020 at 15:02

  Hej! Vi vil heeeelt vildt gerne vinde glasne

  Knus og kram
  Mia & Andreas fra Van J.A.M. Saga

 • Reply Louise Ammitzbøll 18. september 2020 at 15:03

  Det lyder så interessant at de er rare at drikke af Vin er ikke helt det samme i plastkop. Vi kunne godt bruge sådan nogle i vores T3’er

  • Reply Niels Claus Døssing 19. september 2020 at 14:57

   Super fine glas. Dem kan vi godt bruge.

 • Reply Lise Bundgaard 18. september 2020 at 15:10

  De er superflotte og det lyder helt genialt. I øvrigt ligner de mine glasglas på en prik. De her ville være perfekte til alle vores Ud-på-tur-aldrig-sur-ture❣️

 • Reply Lone L. jensen 18. september 2020 at 15:16

  Hvor ser de bar flotte ud – vil rigtig gerne vinde til vores autocamper

 • Reply Jette Eskildsen 18. september 2020 at 15:22

  De glas vil passe perfekt i Berlingoen

 • Reply Charlotte 18. september 2020 at 15:23

  De glas er smukke og ville da være skønne at vinde

  • Reply Solveig Hørby 19. september 2020 at 07:50

   Det er et fantastisk koncept og en vidunderlig ide og så er glassene endda virkelig smukke. Dem ville jeg glæde mig over at have med på tur i min camper

 • Reply Astrid 18. september 2020 at 15:31

  Åh de lyder fuldstændig perfekte og jeg vil blive vanvittig glad for at vinde dem! Vi er gået i gang med at restaurere en gammel t2’er og mangler alt.
  Tak for alle dine indlæg

 • Reply Ragnhild 18. september 2020 at 16:07

  Dem kunne jeg sagtens bruge i min van, elsker at “dække ” op med noget pænt selv om pladsen er trang eller vi sidder udenfor.

 • Reply Johnny Rind 18. september 2020 at 16:43

  De glas ville da være fede til min nye Cali 6.1 som jeg skal køre Japan tynd i !

 • Reply Søren Hald 18. september 2020 at 17:07

  De ser vildt fede ud, og er samtidigt bæredygtige på alle måder.
  De vil passe perfekt i vores autocamper

 • Reply Evy Hellmann 18. september 2020 at 17:48

  Det er da fantastisk, at man kan få så smukke glas, der er holdbare. Det betyder bare så meget, at man har den lille luksus, når man lever minimalistisk. De vil passe fint i min lille van 🙂

 • Reply Else thorsen 18. september 2020 at 17:52

  Vores ac vil blive opgraderet til luksusklasse, hvis disse glas kunne komme på bordet.
  Wow

  • Reply Ayo Hansen 30. september 2020 at 12:24

   STORT tillykke Else, du har vundet glassene – send mig en besked, eller skriv en kommentar hertil med adresse (Det er kun mig der kan se den) så sender jeg dem til dig

 • Reply Jørgen Holm 18. september 2020 at 17:56

  Glassene behøver såmænd ikke at vare evigt – vi er henholdsvis 75 og 73 år – men de er smukke og vil passe godt til livsstilen i vores mobile aftægtsbolig, der i en årrække vil være vores eneste hjem.

 • Reply Tine Boesen 18. september 2020 at 17:58

  Det er da lige dem, vi mangler i vores T6

 • Reply Susanne Falkenberg 18. september 2020 at 18:05

  Ja tak dem vil vil gerne vinde til vores autocamper ☀️☕️

 • Reply Karen Hansen 18. september 2020 at 18:06

  Vi, min mand og jeg kunne da også godt bruge de fine glas. Så jeg krydser finger for at vinde dem☀️

 • Reply Anette Schmidt 18. september 2020 at 18:08

  Vi har lige bestilt vores første autocamper. Helt ny Hymer ML 880. Det kunne være så skønt med så smukke glas i sådan en luksusvogn.

 • Reply Tommy Boisen 18. september 2020 at 18:26

  Lige nu er jeg allergisk for plast glas som afgiver plastsmag, når de har stået i solen, med min gode vin eller øl. Det burde de ikke, men jeg har oplevet det flere gange på det sidste. Derfor vil jeg gerne teste disse

 • Reply Pia Brohus 18. september 2020 at 18:33

  Ih, dem vil min mand og jeg gerne vinde til vores autocamper

 • Reply Helle Hansen 18. september 2020 at 18:43

  Mega flotte glas. Vil med glæde skifte mine nuværende kedelige glas ud med disse

 • Reply Anette 18. september 2020 at 18:58

  Såå flotte og praktisk at de går til både koldt og varmt

 • Reply Anette Homilius 18. september 2020 at 19:55

  Jeg har lyst til at prøve de glas af da jeg gerne vil have gøre noget for Miljøet. Og ved at få dem. Kan bruge dem igen og igen. Og håber også at få min drøm opfyldt med en lille Van. Som de vil passe god ind. De er mega smukke de glas

 • Reply Sven Toft Jakobsen 18. september 2020 at 20:07

  Mega flotte glas som jeg håber at vinde til vores første autocamper som vi først får til marts, der er jo mange ting man skal have til sådan en.
  Mvh. Sven

 • Reply Noomi Lytzen 18. september 2020 at 20:44

  Disse glas er jo vildt flotte og dem ville jeg være stolt over at vinde og gerne fortælle vidt og bredt om. Tak fordi du laver denne konkurrence og forøvrigt deler dine oplevelser med os andre.

 • Reply Susanne Kristensen 18. september 2020 at 20:50

  Dem ville jeg gerne vinde, til vor nye autocamper, som vi får forår 2021

 • Reply Rikke 18. september 2020 at 21:03

  Dem ønsker jeg mig til min 4 årlige søn, der er autist og kaster med service, når han bliver frustreret

 • Reply Ebbe Lilliendal 18. september 2020 at 21:27

  Læser med interesse om din måde at leve og takle hverdagen på. Respekt for det.
  Ind i det koncept passer bærerdygtige glas perfekt.
  Vi kører autocamper, og som »gammel« biolog prøver jeg at belaste verden så hensynsfuldt som muligt. Ind i det billede vil glassene her passe perfekt. Så de må gerne få plads i vores camper-:)

  • Reply Helle L. Clausen 19. september 2020 at 04:06

   Sikke flotte glas. Vil være lækkert med pæne glas, som ikke går i stykker, i vores Carado T448

  • Reply Aase Petersen 19. september 2020 at 08:20

   Hvor er de flotte og det ville glæde os meget at vinde

 • Reply Camilla Skousen 18. september 2020 at 21:33

  Uh de ville passe perfekt i Wilma.. min LT35 og fantastisk med bæredygtighed.. i like ❤️

 • Reply Malene 18. september 2020 at 22:31

  Lyder som noget der er værd at have i sin camper

 • Reply Rie 18. september 2020 at 23:08

  De fine glas vil da passe så fint i vores ældre camper, der står over for en større opfriskning her hen over vinteren

 • Reply Mickey Nielsen 18. september 2020 at 23:47

  Nøj de ville passe pænt i autocamperen… 🙂

 • Reply Margit Thygesen 19. september 2020 at 06:59

  Så flotte og lette glas vil jeg gerne vinde. De vil passe godt ind i vores autocamper.

 • Reply Jan Brender 19. september 2020 at 07:26

  De vil se godt i min camper.

 • Reply Anne 19. september 2020 at 07:46

  Det er da lige de glas, jeg ikke vidste at jeg mangler ❤️

 • Reply Christina 19. september 2020 at 07:53

  Ej hvor er de super fine de glas dem kunne nin mand og jeg godt bruge til en kommende campervan

 • Reply Mary 19. september 2020 at 08:02

  De er super flotte

 • Reply Alice Kindt 19. september 2020 at 08:58

  De ser fantastisk flotte ud. Og vil passe så fint i vores autocamper. .

 • Reply Alice 19. september 2020 at 09:20

  De er flotte. Dem vil jeg gerne vinde

  • Reply Jan Jakobsen 19. september 2020 at 09:32

   En fryd for øjet, vil bringe glæde hver gang man skal have et “lille glas”

 • Reply Anne-Birthe Holm-Rasmussen 19. september 2020 at 09:37

  Fantastisk smukke glas. Det tiltaler os, at glassene er dansk produceret og at der er tænkt genanvendelighed mm. Vil passe fint i vores camper “Snehvide.

 • Reply Margit Jensen 19. september 2020 at 10:22

  Mellem størrelsen i de vidunderlige smukke bæredygtige glas, må gerne være rammen om gyldne dråberhos mig

 • Reply Inge Marie Ravn 19. september 2020 at 10:24

  Hej
  Det kunne være dejligt at vinde de skønne glas, så vil det ikke ske så meget hvis de er blevet rystet lidt på turen og falder ud når lågen åbnes.

 • Reply Jette Jensen 19. september 2020 at 11:37

  Jeg ville elske at finde et vinglas frem fra motorcykeltasken, mens de andre drikker øl af flasken. Alt mens jeg venter på den næste livsfase, der forhåbentlig vil indeholde autocamperlivet, når vi ikke længere kan kravle i 2-mandsteltet.

 • Reply Mikael Krøis 19. september 2020 at 12:10

  Hvis jeg skulle være den heldige vinder er jeg helt sikker på at de vil passe i både AC’eren og i MC’eren når vi er på ture.

  Jeg synes rigtigt meget om at de er grønne, bæredygtige og lavet af genbrugeligt materiale.
  Vil helt sikkert investere i dette produkt.

 • Reply Inga schmidt 19. september 2020 at 12:38

  Dem vil jeg gerne vinde til vores camper. Vejer garanteret ikke så meget som glas glas.

 • Reply Hanne 19. september 2020 at 12:55

  Vil da gerne forsøge om de kan gå an

 • Reply Hanne 19. september 2020 at 12:56

  Det skal da komme an på en prøve

 • Reply Dorte Jørgensen 19. september 2020 at 13:02

  Dem vil jeg gerne vinde
  Går meget ind for bæredygtige materialer

 • Reply Susanne Jørgensen 19. september 2020 at 14:08

  Dem ville Torben og jeg elske at bruge på vores ture rundt i camperen

 • Reply Jørgen Andersen 19. september 2020 at 15:51

  Lige noget for os

 • Reply Hans I Hansen 19. september 2020 at 17:49

  Hej.
  Jeg har ikke campingvogn eller lign.
  Til gengæld kører jeg tit ud i naturen i min bil og camperer i telt. Når jeg er afsted bruger jeg min cobb grill med på stranden til at lave lækker mad.
  Det ville være så fint, at kunne drikke et glas rødvin i et pænt glas og skænke vand i et matchende glas.
  Jeg kunne invitere dig med ‘ud’ og spise en dag!

 • Reply Christine 19. september 2020 at 18:00

  Ohhh….de vil passe perfekt til vores camp let . Og hvor er de smukke

 • Reply Birgit Siegfredsen 19. september 2020 at 18:26

  Har virkelig nogle som trænger til udskiftning i vores AC

 • Reply Kit 20. september 2020 at 08:37

  Vi har lige købt en autocamper og drømmer om at vinde de smukke glas. Endelig et smukt alternativ til traditionelle glas, som vi plejede at anvende i campingvognen, da vi ikke tidligere har fundet nogle i plastik.

 • Reply Trine 20. september 2020 at 10:07

  Det ville være fantastisk med nye glas.
  Glæder mig over at se og læse din begejstring!

 • Reply Lisbeth Kjær Emanuelsen 20. september 2020 at 21:01

  Sikke nogle smukke plastglas – de vil gøre sig godt på vores familieshelterture eller på campingturene. Fantastisk at genanvendt plast kan omdannes til så fine glas. Jeg er fan

 • Reply Tina Otto 20. september 2020 at 21:55

  Det lyder spændende. Og flotte er de.

 • Reply Jens, 20. september 2020 at 23:21

  Hej.
  Whauu de er flotte, lavet i Danmark og holdbare. Dem ville jeg frygtelig gerne lære min frue at drikke rødvin med.
  Tak for deling af dine oplevelser.

 • Reply Inger Rostgaard 21. september 2020 at 08:06

  Det var for mig årtiers nyhed, vil være mere end lykkelig for at være den heldige vinder

 • Reply Sven Westergaard 21. september 2020 at 21:59

  Vi har “whiskyglas” og store rødvins-/GT-glas i vores camper, men ønsker dog gerne at vinde/supplere med flere glas.
  Sidste år prøvede vores børnebørn på 12 og 14 at smadre et rødvinsglas ved at trampe på det, kaste det hårdt ned i asfalten og få det kørt over af en bil 3-4 gange. Til sidst blev det en anelse skævt, men det var også en hård og unaturlig omgang.
  Så glassene de holder.

  • Reply Kirsten Kjer 25. september 2020 at 12:14

   På vej til et lignende liv, som starter med 2 mdr i vores personbil, er jeg meget inspireret af dig. Og ideen om at ting slave mindst 2 funktioner samt være bæredygtigt, er helt i tråd med vores dyder ☺️ Og så er glassene tilmed smukke.

 • Reply Kirsten Kjer 25. september 2020 at 12:32

  Jeg er meget inspireret af din livsform, og om 1 uge drager min mand og jeg afsted i 2 mdr for at afprøve en lignede livsform. Dog med telt og personbil som vores “hus”. Jeg er et sted i livet, hvor sådan en løsning ligger nært for, og ideen om at ting, som de smukke, bæredygtige glas, skal have mindst 2 funktioner falder helt i tråd med vores dyder

 • Reply Gitte 28. september 2020 at 15:47

  Smykke glas og fantastisk de kan tåle så stort temperatur udsving. Jeg er ellers tilhænger af “ rigtige” glas men dem her kunne vist godt få mig omvendt.
  Håber at vinde

 • Reply Jesper Holm 29. september 2020 at 00:18

  Hej
  Jeg er nytilkommen både på din hjemmeside og dit Fjæs hæfte, men har brugt det meste af aftenen på at læse dine indspark.

  Fede glas. Jeg købte en cv sidste år, helt spontant. Min kæreste, min mor og jeg skulle lige ind forbi det lokale campingcenter for at se hvordan en cv så ud indvendig. 2 timer senere stod jeg med en slutseddel i hånden og kom i tanker om at min bil ikke havde træk….

  Nå, men en af de gode øvelser er jo at holde vlgren nede på inventar i en cv. Og glas kan man ikke få nok af, når de er lavet i let og bæredygtig materiale. Og de er altså ret fede, dem du har.

 • Reply Jesper Holm 29. september 2020 at 00:30

  Hej
  Jeg er nytilkommen både på din hjemmeside og dit Fjæs hæfte, men har brugt det meste af aftenen på at læse dine indspark.

  Fede glas. Jeg købte en cv sidste år, helt spontant. Min kæreste, min mor og jeg skulle lige ind forbi det lokale campingcenter for at se hvordan en cv så ud indvendig. 2 timer senere stod jeg med en slutseddel i hånden og kom i tanker om at min bil ikke havde træk….

  Nå, men en af de gode øvelser er jo at holde vlgren nede på inventar i en cv. Og glas kan man ikke få nok af, når de er lavet i let og bæredygtig materiale. Og de er altså ret fede, dem du har.

 • Skriv en kommentar