At vælge et glas, der kan holde for evigt

At vælge et glas, der kan holde for evigt

18. september 2020 70 Af Ayo Hansen

Reklame

For nylig, blev jeg kontaktet af Glassforever, om jeg havde lyst til afprøve deres glas, og efter noget research, besluttede jeg mig for at takke ja.

Læs med og deltag i konkurrencen om glas

Glassforever laver bæredygtige glas af 100 % genanvendeligt plastik. Glassene produceres i Danmark, og har altså ingen lang rejse fra den anden ende af kloden, før de når forbrugerne. Glassene bruges primært i restaurationsbranchen, og jeg havde ikke hørt om dem før de skrev til mig – måske kender du dem heller ikke allerede?

I 2019 deltog firmaet i DM for miljøvenlige drikkebægre – og blev én af vinderne af udfordringen. De skal nu udvikle miljørigtige drikkebægre, til store events som Smukfest, sports events, festivaler osv.

glassforever glas

Det er grønt og bæredygtigt, at alt er hundrede procent genbrugeligt

Engang, for mange år siden, arbejdede jeg i en bar på Frederiksberg. Torsdag, fredag og lørdage var tunge, hårde og lange, vi slæbte glas der vejede ufatteligt mange kilo tilsammen, og jeg bliver, ærligt talt, glad for at opleve glassene fra Glassforever – som er både smukke og lette. Sikke en befrielse, for tjener- og køkkenpersonalet, det må være rundt omkring.

glassforever glas

Jeg tror, at de fleste som kører i autocamper, bobil eller med en campingvogn efter sig, kender til udfordringen med vægt. Ikke ens egen vægt, bevares, men at holde sit køretøj, under den tilladte vægt, kan være lidt af en udfordring, alle gram tæller i regnskabet.
Og dét talte lige så meget, som miljøet, da jeg takkede ja til produkterne fra Glassforever.

Når man bor småt, skal alle ting have en mening, og allerhelst også flere funktioner

Glassene, fra Glassforever, lever op til min idé om, at alle mine ting skal have mindst to funktioner. Glassene tåler temperaturer fra -15°C til +120°C – hvilket jo så betyder, at jeg kan spise kold yoghurt til morgen, drikke varm kaffe til middag og spise skoldhed suppe om aftenen, og dermed har de mere end én funktion.

glassforever glas

Holdbarheden er fuldstændig mindblowing

Jeg har altid haft en idé om, at jeg i hvert fald aldrig skulle have plastikglas i Bertha-bilen, men jeg må se i øjnene, at det har vist sig vanskeligt at holde liv i mine almindelige glas, da jeg kører rigtig meget off-road på bumlede veje, i markerne og skovene.

Jeg tror at Glassforever bliver løsningen på det, deres glas har ikke den der lidt kedelige “plastikfølelse” over sig, de er æstetiske, har tilpas vægt i bunden til stadig at føles “rigtige“, kan stables for bedre opbevaring og er rare at drikke af – det er sq både en vinder og keeper på samme tid 😀

Konkurrence om glas fra Glassforever

Nu har du chancen for at vinde et sæt, bestående af Premium glas i tre forskellige størrelser – to af hver – og to vinglas, altså hele otte glas, lige klar til din næste tur i campingvogn, bobil, van eller autocamper.

Som I ved, har jeg ikke mere end bare 4 kvadratmeter at gøre godt med, og jeg har simpelthen fået mange skønne glas, at jeg har delt dem i to og udlodder den ene halvdel til én af jer – det er altså ikke, noget virksomheden har bedt mig gøre, men det er, altid, lige så vigtigt for mig, at I får noget ud af det som at jeg gør – og dermed må dette opslag hellere markeres, en ekstra gang, som REKLAME 😉

For at deltage, skriver du en kommentar her til indlægget. Har du lyst må du meget gerne like Glassforever nye profil på Instagram, men det er ikke et krav for at deltage. Konkurrencen kører til og med mandag den 28 september 2020, hvorefter jeg offentliggør vinderen på både facebook og instagram.

home is where I park glassforever glas