Top

Home is where I park

  >  alt det andet   >  At vælge et glas, der kan holde for evigt
glas glasforever
glassforever glas

//Reklame

For nylig, blev jeg kontaktet af Glassforever, om jeg havde lyst til afprøve deres glas, og efter noget research, besluttede jeg mig for at takke ja.

Læs med og deltag i konkurrencen om glas

Glassforever laver bæredygtige glas af 100 % genanvendeligt plastik. Glassene produceres i Danmark, og har altså ingen lang rejse fra den anden ende af kloden, før de når forbrugerne. Glassene bruges primært i restaurationsbranchen, og jeg havde ikke hørt om dem før de skrev til mig – måske kender du dem heller ikke allerede?

I 2019 deltog firmaet i DM for miljøvenlige drikkebægre – og blev én af vinderne af udfordringen. De skal nu udvikle miljørigtige drikkebægre, til store events som Smukfest, sports events, festivaler osv.

Det er grønt og bæredygtigt, at alt er hundrede procent genbrugeligt

glassforever glas

Engang, for mange år siden, arbejdede jeg i en bar på Frederiksberg. Torsdag, fredag og lørdage var tunge, hårde og lange, vi slæbte glas der vejede ufatteligt mange kilo tilsammen, og jeg bliver, ærligt talt, glad for at opleve glassene fra Glassforever – som er både smukke og lette. Sikke en befrielse, for tjener- og køkkenpersonalet, det må være rundt omkring.

Jeg tror, at de fleste som kører i autocamper, bobil eller med en campingvogn efter sig, kender til udfordringen med vægt. Ikke ens egen vægt, bevares, men at holde sit køretøj, under den tilladte vægt, kan være lidt af en udfordring, alle gram tæller i regnskabet.
Og dét talte lige så meget, som miljøet, da jeg takkede ja til produkterne fra Glassforever.

Når man bor småt, skal alle ting have en mening, og allerhelst også flere funktioner

Glassene, fra Glassforever, lever op til min idé om, at alle mine ting skal have mindst to funktioner. Glassene tåler temperaturer fra -15°C til +120°C – hvilket jo så betyder, at jeg kan spise kold yoghurt til morgen, drikke varm kaffe til middag og spise skoldhed suppe om aftenen, og dermed har de mere end én funktion.

Holdbarheden er fuldstændig mindblowing

Jeg har altid haft en idé om, at jeg i hvert fald aldrig skulle have plastikglas i Bertha-bilen, men jeg må se i øjnene, at det har vist sig vanskeligt at holde liv i mine almindelige glas, da jeg kører rigtig meget off-road på bumlede veje, i markerne og skovene.

glassforever glas

Jeg tror at Glassforever bliver løsningen på det, deres glas har ikke den der lidt kedelige “plastikfølelse” over sig, de er æstetiske, har tilpas vægt i bunden til stadig at føles “rigtige“, kan stables for bedre opbevaring og er rare at drikke af – det er sq både en vinder og keeper på samme tid 😀

Konkurrence om glas fra Glassforever

Nu har du chancen for at vinde et sæt, bestående af Premium glas i tre forskellige størrelser – to af hver – og to vinglas, altså hele otte glas, lige klar til din næste tur i campingvogn, bobil, van eller autocamper.

Som I ved, har jeg ikke mere end bare 4 kvadratmeter at gøre godt med, og jeg har simpelthen fået mange skønne glas, at jeg har delt dem i to og udlodder den ene halvdel til én af jer – det er altså ikke, noget virksomheden har bedt mig gøre, men det er, altid, lige så vigtigt for mig, at I får noget ud af det som at jeg gør – og dermed må dette opslag hellere markeres, en ekstra gang, som REKLAME 😉

For at deltage, skriver du en kommentar her til indlægget. Har du lyst må du meget gerne like Glassforever nye profil på Instagram, men det er ikke et krav for at deltage. Konkurrencen kører til og med mandag den 28 september 2020, hvorefter jeg offentliggør vinderen på både Facebook og instagram.Livet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

Comments:

 • Mia

  18. september 2020

  Hej! Vi vil heeeelt vildt gerne vinde glasne

  Knus og kram
  Mia & Andreas fra Van J.A.M. Saga

  reply...
 • Louise Ammitzbøll

  18. september 2020

  Det lyder så interessant at de er rare at drikke af Vin er ikke helt det samme i plastkop. Vi kunne godt bruge sådan nogle i vores T3’er

  reply...
  • Niels Claus Døssing

   19. september 2020

   Super fine glas. Dem kan vi godt bruge.

   reply...
 • 18. september 2020

  De er superflotte og det lyder helt genialt. I øvrigt ligner de mine glasglas på en prik. De her ville være perfekte til alle vores Ud-på-tur-aldrig-sur-ture❣️

  reply...
 • Lone L. jensen

  18. september 2020

  Hvor ser de bar flotte ud – vil rigtig gerne vinde til vores autocamper

  reply...
 • Jette Eskildsen

  18. september 2020

  De glas vil passe perfekt i Berlingoen

  reply...
 • Charlotte

  18. september 2020

  De glas er smukke og ville da være skønne at vinde

  reply...
  • Solveig Hørby

   19. september 2020

   Det er et fantastisk koncept og en vidunderlig ide og så er glassene endda virkelig smukke. Dem ville jeg glæde mig over at have med på tur i min camper

   reply...
 • Astrid

  18. september 2020

  Åh de lyder fuldstændig perfekte og jeg vil blive vanvittig glad for at vinde dem! Vi er gået i gang med at restaurere en gammel t2’er og mangler alt.
  Tak for alle dine indlæg

  reply...
 • Ragnhild

  18. september 2020

  Dem kunne jeg sagtens bruge i min van, elsker at “dække ” op med noget pænt selv om pladsen er trang eller vi sidder udenfor.

  reply...
 • Johnny Rind

  18. september 2020

  De glas ville da være fede til min nye Cali 6.1 som jeg skal køre Japan tynd i !

  reply...
 • Søren Hald

  18. september 2020

  De ser vildt fede ud, og er samtidigt bæredygtige på alle måder.
  De vil passe perfekt i vores autocamper

  reply...
 • Evy Hellmann

  18. september 2020

  Det er da fantastisk, at man kan få så smukke glas, der er holdbare. Det betyder bare så meget, at man har den lille luksus, når man lever minimalistisk. De vil passe fint i min lille van 🙂

  reply...
 • Else thorsen

  18. september 2020

  Vores ac vil blive opgraderet til luksusklasse, hvis disse glas kunne komme på bordet.
  Wow

  reply...
  • 30. september 2020

   STORT tillykke Else, du har vundet glassene – send mig en besked, eller skriv en kommentar hertil med adresse (Det er kun mig der kan se den) så sender jeg dem til dig

   reply...
 • Jørgen Holm

  18. september 2020

  Glassene behøver såmænd ikke at vare evigt – vi er henholdsvis 75 og 73 år – men de er smukke og vil passe godt til livsstilen i vores mobile aftægtsbolig, der i en årrække vil være vores eneste hjem.

  reply...
 • Tine Boesen

  18. september 2020

  Det er da lige dem, vi mangler i vores T6

  reply...
 • Susanne Falkenberg

  18. september 2020

  Ja tak dem vil vil gerne vinde til vores autocamper ☀️☕️

  reply...
 • Karen Hansen

  18. september 2020

  Vi, min mand og jeg kunne da også godt bruge de fine glas. Så jeg krydser finger for at vinde dem☀️

  reply...
 • Anette Schmidt

  18. september 2020

  Vi har lige bestilt vores første autocamper. Helt ny Hymer ML 880. Det kunne være så skønt med så smukke glas i sådan en luksusvogn.

  reply...
 • 18. september 2020

  Lige nu er jeg allergisk for plast glas som afgiver plastsmag, når de har stået i solen, med min gode vin eller øl. Det burde de ikke, men jeg har oplevet det flere gange på det sidste. Derfor vil jeg gerne teste disse

  reply...
 • 18. september 2020

  Ih, dem vil min mand og jeg gerne vinde til vores autocamper

  reply...
 • Helle Hansen

  18. september 2020

  Mega flotte glas. Vil med glæde skifte mine nuværende kedelige glas ud med disse

  reply...
 • 18. september 2020

  Såå flotte og praktisk at de går til både koldt og varmt

  reply...
 • Anette Homilius

  18. september 2020

  Jeg har lyst til at prøve de glas af da jeg gerne vil have gøre noget for Miljøet. Og ved at få dem. Kan bruge dem igen og igen. Og håber også at få min drøm opfyldt med en lille Van. Som de vil passe god ind. De er mega smukke de glas

  reply...
 • Sven Toft Jakobsen

  18. september 2020

  Mega flotte glas som jeg håber at vinde til vores første autocamper som vi først får til marts, der er jo mange ting man skal have til sådan en.
  Mvh. Sven

  reply...
 • Noomi Lytzen

  18. september 2020

  Disse glas er jo vildt flotte og dem ville jeg være stolt over at vinde og gerne fortælle vidt og bredt om. Tak fordi du laver denne konkurrence og forøvrigt deler dine oplevelser med os andre.

  reply...
 • Susanne Kristensen

  18. september 2020

  Dem ville jeg gerne vinde, til vor nye autocamper, som vi får forår 2021

  reply...
 • Rikke

  18. september 2020

  Dem ønsker jeg mig til min 4 årlige søn, der er autist og kaster med service, når han bliver frustreret

  reply...
 • Ebbe Lilliendal

  18. september 2020

  Læser med interesse om din måde at leve og takle hverdagen på. Respekt for det.
  Ind i det koncept passer bærerdygtige glas perfekt.
  Vi kører autocamper, og som »gammel« biolog prøver jeg at belaste verden så hensynsfuldt som muligt. Ind i det billede vil glassene her passe perfekt. Så de må gerne få plads i vores camper-:)

  reply...
  • Helle L. Clausen

   19. september 2020

   Sikke flotte glas. Vil være lækkert med pæne glas, som ikke går i stykker, i vores Carado T448

   reply...
  • Aase Petersen

   19. september 2020

   Hvor er de flotte og det ville glæde os meget at vinde

   reply...
 • Camilla Skousen

  18. september 2020

  Uh de ville passe perfekt i Wilma.. min LT35 og fantastisk med bæredygtighed.. i like ❤️

  reply...
 • Malene

  18. september 2020

  Lyder som noget der er værd at have i sin camper

  reply...
 • Rie

  18. september 2020

  De fine glas vil da passe så fint i vores ældre camper, der står over for en større opfriskning her hen over vinteren

  reply...
 • Mickey Nielsen

  18. september 2020

  Nøj de ville passe pænt i autocamperen… 🙂

  reply...
 • Margit Thygesen

  19. september 2020

  Så flotte og lette glas vil jeg gerne vinde. De vil passe godt ind i vores autocamper.

  reply...
 • Jan Brender

  19. september 2020

  De vil se godt i min camper.

  reply...
 • Anne

  19. september 2020

  Det er da lige de glas, jeg ikke vidste at jeg mangler ❤️

  reply...
 • Christina

  19. september 2020

  Ej hvor er de super fine de glas dem kunne nin mand og jeg godt bruge til en kommende campervan

  reply...
 • Mary

  19. september 2020

  De er super flotte

  reply...
 • Alice Kindt

  19. september 2020

  De ser fantastisk flotte ud. Og vil passe så fint i vores autocamper. .

  reply...
 • Alice

  19. september 2020

  De er flotte. Dem vil jeg gerne vinde

  reply...
  • Jan Jakobsen

   19. september 2020

   En fryd for øjet, vil bringe glæde hver gang man skal have et “lille glas”

   reply...
 • Anne-Birthe Holm-Rasmussen

  19. september 2020

  Fantastisk smukke glas. Det tiltaler os, at glassene er dansk produceret og at der er tænkt genanvendelighed mm. Vil passe fint i vores camper “Snehvide.

  reply...
 • Margit Jensen

  19. september 2020

  Mellem størrelsen i de vidunderlige smukke bæredygtige glas, må gerne være rammen om gyldne dråberhos mig

  reply...
 • Inge Marie Ravn

  19. september 2020

  Hej
  Det kunne være dejligt at vinde de skønne glas, så vil det ikke ske så meget hvis de er blevet rystet lidt på turen og falder ud når lågen åbnes.

  reply...
 • Jette Jensen

  19. september 2020

  Jeg ville elske at finde et vinglas frem fra motorcykeltasken, mens de andre drikker øl af flasken. Alt mens jeg venter på den næste livsfase, der forhåbentlig vil indeholde autocamperlivet, når vi ikke længere kan kravle i 2-mandsteltet.

  reply...
 • Mikael Krøis

  19. september 2020

  Hvis jeg skulle være den heldige vinder er jeg helt sikker på at de vil passe i både AC’eren og i MC’eren når vi er på ture.

  Jeg synes rigtigt meget om at de er grønne, bæredygtige og lavet af genbrugeligt materiale.
  Vil helt sikkert investere i dette produkt.

  reply...
 • Inga schmidt

  19. september 2020

  Dem vil jeg gerne vinde til vores camper. Vejer garanteret ikke så meget som glas glas.

  reply...
 • 19. september 2020

  Vil da gerne forsøge om de kan gå an

  reply...
 • 19. september 2020

  Det skal da komme an på en prøve

  reply...
 • Dorte Jørgensen

  19. september 2020

  Dem vil jeg gerne vinde
  Går meget ind for bæredygtige materialer

  reply...
 • Susanne Jørgensen

  19. september 2020

  Dem ville Torben og jeg elske at bruge på vores ture rundt i camperen

  reply...
 • Jørgen Andersen

  19. september 2020

  Lige noget for os

  reply...
 • Hans I Hansen

  19. september 2020

  Hej.
  Jeg har ikke campingvogn eller lign.
  Til gengæld kører jeg tit ud i naturen i min bil og camperer i telt. Når jeg er afsted bruger jeg min cobb grill med på stranden til at lave lækker mad.
  Det ville være så fint, at kunne drikke et glas rødvin i et pænt glas og skænke vand i et matchende glas.
  Jeg kunne invitere dig med ‘ud’ og spise en dag!

  reply...
 • Christine

  19. september 2020

  Ohhh….de vil passe perfekt til vores camp let . Og hvor er de smukke

  reply...
 • Birgit Siegfredsen

  19. september 2020

  Har virkelig nogle som trænger til udskiftning i vores AC

  reply...
 • Kit

  20. september 2020

  Vi har lige købt en autocamper og drømmer om at vinde de smukke glas. Endelig et smukt alternativ til traditionelle glas, som vi plejede at anvende i campingvognen, da vi ikke tidligere har fundet nogle i plastik.

  reply...
 • Trine

  20. september 2020

  Det ville være fantastisk med nye glas.
  Glæder mig over at se og læse din begejstring!

  reply...
 • Lisbeth Kjær Emanuelsen

  20. september 2020

  Sikke nogle smukke plastglas – de vil gøre sig godt på vores familieshelterture eller på campingturene. Fantastisk at genanvendt plast kan omdannes til så fine glas. Jeg er fan

  reply...
 • Tina Otto

  20. september 2020

  Det lyder spændende. Og flotte er de.

  reply...
 • Jens,

  20. september 2020

  Hej.
  Whauu de er flotte, lavet i Danmark og holdbare. Dem ville jeg frygtelig gerne lære min frue at drikke rødvin med.
  Tak for deling af dine oplevelser.

  reply...
 • Inger Rostgaard

  21. september 2020

  Det var for mig årtiers nyhed, vil være mere end lykkelig for at være den heldige vinder

  reply...
 • Sven Westergaard

  21. september 2020

  Vi har “whiskyglas” og store rødvins-/GT-glas i vores camper, men ønsker dog gerne at vinde/supplere med flere glas.
  Sidste år prøvede vores børnebørn på 12 og 14 at smadre et rødvinsglas ved at trampe på det, kaste det hårdt ned i asfalten og få det kørt over af en bil 3-4 gange. Til sidst blev det en anelse skævt, men det var også en hård og unaturlig omgang.
  Så glassene de holder.

  reply...
  • Kirsten Kjer

   25. september 2020

   På vej til et lignende liv, som starter med 2 mdr i vores personbil, er jeg meget inspireret af dig. Og ideen om at ting slave mindst 2 funktioner samt være bæredygtigt, er helt i tråd med vores dyder ☺️ Og så er glassene tilmed smukke.

   reply...
 • Kirsten Kjer

  25. september 2020

  Jeg er meget inspireret af din livsform, og om 1 uge drager min mand og jeg afsted i 2 mdr for at afprøve en lignede livsform. Dog med telt og personbil som vores “hus”. Jeg er et sted i livet, hvor sådan en løsning ligger nært for, og ideen om at ting, som de smukke, bæredygtige glas, skal have mindst 2 funktioner falder helt i tråd med vores dyder

  reply...
 • Gitte

  28. september 2020

  Smykke glas og fantastisk de kan tåle så stort temperatur udsving. Jeg er ellers tilhænger af “ rigtige” glas men dem her kunne vist godt få mig omvendt.
  Håber at vinde

  reply...
 • Jesper Holm

  29. september 2020

  Hej
  Jeg er nytilkommen både på din hjemmeside og dit Fjæs hæfte, men har brugt det meste af aftenen på at læse dine indspark.

  Fede glas. Jeg købte en cv sidste år, helt spontant. Min kæreste, min mor og jeg skulle lige ind forbi det lokale campingcenter for at se hvordan en cv så ud indvendig. 2 timer senere stod jeg med en slutseddel i hånden og kom i tanker om at min bil ikke havde træk….

  Nå, men en af de gode øvelser er jo at holde vlgren nede på inventar i en cv. Og glas kan man ikke få nok af, når de er lavet i let og bæredygtig materiale. Og de er altså ret fede, dem du har.

  reply...
 • Jesper Holm

  29. september 2020

  Hej
  Jeg er nytilkommen både på din hjemmeside og dit Fjæs hæfte, men har brugt det meste af aftenen på at læse dine indspark.

  Fede glas. Jeg købte en cv sidste år, helt spontant. Min kæreste, min mor og jeg skulle lige ind forbi det lokale campingcenter for at se hvordan en cv så ud indvendig. 2 timer senere stod jeg med en slutseddel i hånden og kom i tanker om at min bil ikke havde træk….

  Nå, men en af de gode øvelser er jo at holde vlgren nede på inventar i en cv. Og glas kan man ikke få nok af, når de er lavet i let og bæredygtig materiale. Og de er altså ret fede, dem du har.

  reply...

post a comment