Fra telt til VW

//Reklame

Det er så vildt!

For en måned siden, solgte jeg det telt jeg har boet i, ude i skoven, de sidste små to år og købte en VW t4 i stedet. Brændeovn, skorsten, skabe, gulve, bøger – alt blev solgt så jeg kunne få råd. Jeg kørte i Jylland, og mest af alt på Fyn, indtil corona ramte os alle på hovedet, som en hammer rammer søm.

For nu, har jeg lånt et hus på Langeland med teenagere, det gik ret hurtigt med at rykke ind her. Bilen mangler et tjek, noget rasler, og det må vente til der er penge. Jeg har været vant til at klare mig, for lidt, leve sparsommeligt og af ting der kan opbevares uden alt for meget bøvl.

Og, når alt kommer til alt, er jeg nu nok lidt af en prepper type. I hvert fald har jeg hevet ting og sager op af kasserne, fra bilen, og tænkt vi nok skal klare os. Også med et nedbrud eller kollaps.

Og der er bare, et eller andet rart ved den viden, at jeg kan klare mig med en sø med vand, ildstål og et telt. Min største udfordring er medicin, da jeg har dårlige lunger og nedsat immunforsvar, men selv der har naturen givet mig en hjælpende hånd, og jeg har forrådet fyldt op med chaga, svampe og urter til the, en rum tid. Og naturen giver.

Om jeg er bekymret for disse corona tider? Fandeme ja! Om jeg er bange for at dø af sult? Hell no!

For nu, nyder jeg den luksus det er at kunne tænde for det varme vand, tage et bad og trække ud i toilettet i stedet for at skulle tømme spanden. For mig er verden vendt om. Jeg er gået fra primitivt liv i skoven til den vilde luksus i et lille charmerende bindingsværkshus med både varme og varmt vand – uden der skal hugges, slæbes og fyres med brænde.

Og sådan kan det måske gå, ting vender rundt og intet vil være som før, og dét kan glæde mig at tænke på i en tid hvor meget ellers føles ganske hårdt og ufremkommeligt for mange.

Pas på jer selv og hinanden ❤

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar