Top

Home is where I park

  >  alt det andet   >  Glæden over de små ting

En ting jeg har lært at sætte pris på, efter 660 dage i telt, uden adgang til vand, varme eller el (el kom senere), er adgangen til et varmt bad. Den følelse det giver mig, af glæde, taknemmelighed og varme, den håber jeg aldrig at jeg mister igen.

Et varmt bad skal ikke bare være en selvfølge, det er et privilegium, og jeg er lykkelig for at jeg har lært det, og rigtig mange andre ting, ved at leve ret primitivt i et par år. Verden er blevet så meget federe af det, for der er så mange små ting som lige pludseligt er blevet kæmpestore – ene og alene fordi jeg har lært at værdsætte dem. Hver gang.

Bad er godt, mine krøller er enige og har kronede dage i denne tid ❤

Livet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

post a comment