Frankrig bjerglandsby landsby

Frankrig

Frankrig æsel donky

Frankrig er et vidunderligt land at rejse i, med en smuk og varieret natur. Klimaet er blandet, mod vest er vejret påvirket af kysten, i Alperne mod øst er der mere ekstreme vejrforandringer og vil du være næsten helt sikker på en varm sommerferie, ja så bør du køre hele vejen til sydfrankrig.

I Frankrig er man stadig mere til rede penge end til kort, og det vil derfor altid være en god idé at medbringe lidt cool cash hvad enten turen går til den nærmeste café eller til ostehandleren.

Det er nemt at komme omkring i Frankrig, der er højhastighedstog, busser der kører på tværs af landet og der er gode muligheder for at køre i egen bil, uanset om det er en almindelig personbil, en autocamper, en van eller noget helt andet.

Franskmænd kan godt virke lidt snobbede, måske især på en lidt typisk kølig dansker, men i virkeligheden er de blot en befolkning præget af et smukt sprog, masser af kultur og en stor stolthed, så lad det endelig ikke slå dig ud af kurs.

Frankrig er, selvfølgelig, Paris, men det er også lange rækker af snorlige vinstokke, lækre oste, flutes og god rødvin. Sommeren igennem bager solen ned på vejene, og du vil opleve de åbne vidder hvor der pludselig troner et smukt vinslot op ude i horisonten.

Paris er noget særligt, smukke gamle huse, fyldte fortorvscaféer, solnedgangen på Montmartre og spadsereture langs Seinen. Paris emmer så meget af romantik, kærlighed og svundne tider at du lige så godt bare kan overgive dig og lade kærlighedens by forføre dig.

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar