Top

Home is where I park

  >  alt det andet   >  Når skyggerne bliver lange
Billede0005.jpg

Kan det være på tide at stoppe op et øjeblik

Engang boede jeg her hvor skyggerne blev lange, træerne store og brede, hvor børnene gyngede og vi alle badede i vandet 200 meter væk. Det var hårde år med istandsættelse, firmaopstart, børn, sygdom, jobs og personlige udfordringer.

Stedet var, og er, smukt, idyllisk og betagende og det levede op til ideen om at “se ud”. I dag er jeg et helt andet sted, i livet og i sjælen. Et liv langt væk fra “se ud”, virker som det eneste umiddelbart meningsfulde for mig hvor jeg er lige nu.

En lise for sjælen var at tage tid ud, gå lange ture rundt om pynten og blot vandre på må og få, indtil tanker, ideer og glemte længsler igen fandt et leje. Vand er en vidunderlig livsgivende gave <3

Livet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

post a comment