Jeg tog fejl!

Ny dag, nye tider og forholdsregler.

Jeg har, en anelse naivt, tænkt at vi alle var enige om, at sørge for en god håndhygiejne, lidt afstand og et ellers fornuftigt forhold til den situation, ikke bare Danmark men hele verden står i og at så ville det hele løse sig. Hokus pokus.

Jeg er ikke længere så sikker. Jeg tog fejl. Og vi er NØDT til at tage det her meget alvorligt.

Jeg er i højrisikogruppen, for at blive smittet, med dårlige lunger og svært nedsat immunforsvar 🙄 Mine børn er bekymrede for at blive syge, og dermed smitte mig, så da folk i aftes begyndte at samle sig, i panik, hentede jeg min ældste, og min yngste er vi ved af få klaret de løse ender omkring – og jeg er, helt ærligt, ved at være bange for at være ude, i det hele taget, og køre rundt som jeg jo ellers har gjort. Og igen, det er ikke covid-19 som skræmmer livet af mig, det er tankeløse mennesker.

For der gik ikke mange minutter, i går, fra at alle blev anbefalet lang afstand mellem sig, ingen hamstring og passen på med smittespredning før mange, ALT for mange, fjolser og ubetænksomme tåber stod i kø i butikkerne og, potentielt, smittede løs – og dermed øgede min, og andre syge/ældres, risiko for at blive alvorligt og livstruende syge af covid-19.

Og selvom min plan var at blive på vejene, ja så tør jeg pt ikke. Jeg kan ikke stole på at alle tænker sig om, og dermed sikrer mig ikke at blive syg når jeg bruger et toilet, handler i en butik, vasker tøj osv, så jeg er i gang med at finde et sted at barrikadere os, hvor der ikke er andre – dvs et sted hvor smitterisikoen holdes så meget nede, som overhovedet muligt, de næste uger.

Og ja, jeg har selv valgt ikke at have et fast sted at bo – ish – men okay, jeg havde heller ikke regnet med der lige dukkede en pandemi op 🙄

Og så ellers, pas på jer selv, drop hamstringen, spørg jeres ældre naboer – pr tlf – om de har brug for hjælp til at få handlet osv. VASK hænder. Og vask dem så én gang mere. Og igen.

Lad os hjælpes ad med at passe på os alle sammen, sammen 🌿

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar