Skorstensgaard

Ved ikke helt om jeg skal græde, grine, være vred eller bare sige nå, lesson learned, eller noget helt andet…

Onsdag aften, altså for en uge siden, ryger fyret, i bilen, og jeg slukker det med det samme – for ja, jeg er en kylling og får dårlige nerver så snart noget ryger, siger underligt eller lignende.

Efter lidt snak med andre, som ved mere om den her bil og fyret end jeg gør, beslutter jeg at kontakte værksteder i Odense om torsdagen og se om jeg kan finde et sted som har a) erfaring med fyr b) har tid c) som vil lave et overslag, så jeg kan vurdere om jeg overhovedet har råd. Det her firma, Skorstensgaard i Odense SV, siger ja til alle tre dele og aftalen er at de vil lave en fejlsøgning OG ringe til mig med et overslag på REPARATION af fyret sådan at det ikke ryger OG virker igen. Manden, som tager imod bilen og laver aftalen, er helt med på at jeg gerne vil vurdere det, for som han siger kan et fyr være en dyr omgang.

Der bliver IKKE ringet til mig med et overslag, i stedet ringer han til mig og siger at de har fundet fejl ved fejlsøgningen OG skiftet et mellemstykke til fyrets udstødning – og jeg kan godt undre mig over at han siger udstødningen havde et hul, det er ikke engang 14 dage siden den var til stort service OG gennemgang og der blev ikke nævnt noget om et hul i udstødningen. Jeg når at gå lidt i panik, ved tanken om prisen, og spørger hvad det koster og han siger 2808,45 kr – jeg siger okay, det er okay, for jeg går jo ud fra at fyret nu virker, og han svarer at det er godt for det er allerede lavet…

Jeg kører derud, umiddelbart efter, og henter bilen. Da jeg kommer er den varm og fyret lyder umiddelbart fint. Jeg betaler og kører mod Jylland. Om aftenen, da det begynder at blive køligt, tænder jeg fyret og der står en kæmpe røgsky op fra bilen. Igen. Og det har nu fået en fejlkode på displayet som aldrig før har været der. Jeg slukker og går i seng.

Lørdag morgen prøver jeg igen, det samme sker, diesel stinkende os står ud til alle sider og jeg slukker for fyret og opgiver det. I et VW forum spørger jeg om erfaringen med det, og der er udbredt enighed om at nej, selvfølgelig skal det ikke ryge på den måde eller stinke.

Jeg kører tilbage til Fyn, og mandag morgen kører jeg ud til Skorstensgaard for at få dem til at se på det, det havde de så ikke tid til før i dag onsdag, og manden der tog imod (samme som i torsdags) er nu knapt så venlig eller imødekommende som første gang – for nu er det pludselig ikke fyret de skulle lave, men bare sikre udstødningen, ifølge ham, og de har jo skiftet røret ud og de kunne i hvert fald ikke få det til at ryge så meget og et fyr ryger jo…

Jeg afleverede bilen klokken 8 i morges, pointerede at de IKKE skulle lave noget på den som kostede en krone, fik en beskidt lånebil udleveret, og ja, ved 14 tiden ringede han at de havde kigget på bilen – og det er nu, ifølge ham, noget med en ventilator og et filter som er stoppet inde i bilen – slet ikke noget der har med det at gøre som de har lavet – men han vil da gerne lige tilbyde mig at de kan lave det for omkring 10.000 kr.

Jeg sagde han skulle samle bilen og svarede nej, jeg kan jo få et nyt fyr installeret billigere andetsteds, og så var svaret at der ville gå en times tid før jeg kunne hente den.

Da jeg kommer derud kommer jeg til at stå og vente i små 10 minutter før jeg får nøglen i hånden og en beklagelse over ventetiden – det ville have været mere passende med en beklagelse over at have lovet den var lavet i første omgang….

Jeg er målløs. Sådan virkelig. De har basically taget 2808,45 kr for at skifte et lille stykke udstødningsrør på måske 10 cm. Og det, jeg opsøgte dem med, virker jo så i øvrigt stadig ikke.

Så pt er jeg, igen, uden varme og det bliver jeg ved med at være en tid, da jeg lige har brugt mit budget på absolut intet andet end en uges tidsspilde hos Skorstensgaard Odense SV – og ja, jeg var glad da de tog bilen ind og havde tid, i sidste uge, men jeg har altså pt betalt for at min bils fyr har fået en ny fejl og ellers så godt som intet… 🙄

Somme tider er det sq lidt svært at blive ved at holde modet oppe, det erkender jeg blankt, og lige nu er jeg sq en anelse træt i hovedet over at ha brugt penge på, det der føles som, intet.

Edit: Jeg har efter flere ugers ventetid, fra jeg sendte en mail til deres PR mand som havde set min klage over dem, fået mine penge retur.

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar