Ayo Hansen Home is where i park

Kunstige tendenser

Og forvrængede virkeligheder…

Vores børn er ikke længere i kontakt med naturen, som det mest naturlige, gennemsnitligt kan et barn på tolv år vel identificere 200+ virksomheds logoer, men ingen af træerne der vokser i haven. Skræmmer det dig ikke?

Det er sørgeligt at være vidne til. At se hvor travlt vi alle har med ‘forskønnelses-filtre’ i forsøget på at ‘se ud’ og fremstå som noget mere og andet end hvad vi reelt ér. Hver gang vi bruger et filter, feks på billeder, og deler det på sociale medier, da åbner vi op for muligheden for at der ét sted sidder et menneske og forestiller sig hvor forkerte de er. For de føler ikke de kan leve op til, være med, slå til – de føler ikke de er nok. Jeg ved det, jeg har selv været der. Jeg stod udenfor og kiggede ind i en verden fyldt med glitter, fest og farver, det tog lang tid før jeg helt ind i det inderste forstod hvilken kunstig verden jeg var vidne til.

Hvis vi alle brugte mere tid på at connecte med naturen, hinanden, og virkeligheden, i stedet for kontinuerligt at forsøge at dække det vi er kommet til at tro er vores fejl, og undlader at forsøge at fremstå som fejlfrie identiske kloner på internettet, da ville verden være et langt bedre sted. For langt flere.

Tillad dig at glemme den kunstige perfektion, i sidste ende betyder den intet, og er reelt set intet værd, lad ikke en materialistisk kultur opsluge og frarøve dig noget af det vigtigste livet har at byde på; venskaber, samhørighed, nærhed, kærlighed, selv-kærlighed – gør det til en del af dit livs vej, at lære at elske bedre, at være en bedre ven, en mere nærværende forælder og et mere empatisk menneske. I sidste ende, er det alt der betyder noget. I nuet og på sigt <3

Forrige indlæg Næste indlæg

1 Kommentar

  • Reply nigel parfitt 19. januar 2019 at 11:14

    If we all lived closer to nature, our perspective of the world would change for the better.

  • Skriv en kommentar