Top

Home is where I park

  >  alt det andet   >  Mine børn
249

Har mit hjerte

Taknemmeligheden for oplevelser og tid brugt med dem gør mig ydmyg, det er en helt særlig gave at have det bånd sammen, som vi har. At ens børn elsker at bruge tid med én er slet ikke en selvfølge, men en gave af de helt store – sådan en gave er jeg beriget med og i 3 uger af sommeren har vi turneret rundt og oplevet, bare dem og jeg.

Vi har genset steder vi længe ikke har været, jeg har vist dem min barndoms gader, de bedste steder at bygge huler og mosen hvor jeg plejede at fange haletudser med de bare hænder.

308.JPG

Jeg har vist ham “søhestene”, strandene og det klareste vand jeg kender. Vi har set skovene hvor jeg red ture, hver eneste dag gennem 15 år, vi har genset ellers glemte steder og vi har genfundet for længst gemte minder. Vi har været på opdagelsesrejse tilbage i fortiden, og somme tider er netop dét også vejen til fremtiden.

Livet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

post a comment