Top

Home is where I park

  >  alt det andet   >  Vandreren
Møn

Når ens bagagerum bare altid er fyldt

Mit er fyldt med soveposer, tæpper, hammock, kogegrej, håndklæde, skiftetøj og så lidt af alt det løse som jeg måske, muligvis og eventuelt kunne risikere at få brug for…

I bilen findes der også ekstra batterier til kameraet, der er klipklapper, badetøj og tandbørste – ja egentlig er bilen bare stopfyldt med alt det der skal til for at stille bilen og gå på opdagelse ude i naturen.

Denne sommer har – uden undtagelse – været den varmeste jeg kan erindre, den har været gullig mere end grøn og frodig, den har været begivenhedsrig og fyldt med mange overnatninger rundt om i Danmark.

Billedet er fra en ret spontan tur til Møn først på sommeren og før heden overtog det grønne helt – det var ren balsam og jeg føler mig på ingen måder færdig med Møn så jeg vil se frem til et gensyn.

Undervejs rundt på Møn stødte jeg flere gange på camønoen skiltene – vandreruten der med sine 175 kilometer strækker sig rundt på Møn, Nyord og Bogø har fanget mig, og nu overvejer jeg om ikke camønoen kan klares som handicapvenlig rute?

Livet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

post a comment