Top

Home is where I park

  >  alt det andet   >  Morgen på Thurø

Smuk og kold morgen, tænk sig at vågne til det her?

Okay, jeg har været vågen et par timer, set stjernerne vige for dagens lys og set farverne skifte fra grålige nuancer til det her strålende tæppe af farver. Jeg elsker morgenstunder som disse.

Min, knapt så, forkromede plan, for i dag, er at køre ud for at først finde mig lidt morgenmad og derefter at zigzagge mig vej til Nyborg, og derfra må jeg se hvad vej vinden blæser før jeg i morgen har en aftale på Odense universitetshospital 🚐💨

Livet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

post a comment