Top

Home is where I park

  >  alt det andet   >  Mynte…

… Lemonade og gode egenskaber…

Da jeg var barn drak jeg myntete både koldt og varmt, myntesaft, mynte-lemonade, mynte alt muligt (og umuligt) og jeg elsker stadig mynte lavet på mange måder.

Mynte kan noget helt særligt, hvis du spørger mig, og blandet med lidt frisk citron er himlen nærmest nået – jeg elsker det!

Så i går, før jeg smeltede helt, hentede jeg frisk mynte, lige uden for teltet, og kogte en sirup med noget øko-friendly rørsukker – blandede det med saften fra er par lige så øko-venlige citroner, tilsatte vand og satte det på køl. I køleskabet, som jeg langt mere end elsker at jeg har fået – det gør virkelig teltlivet lige en anelse nemmere og mere luksus.

Det er den slags, små bitte ting jeg får gjort, fordi det er tæt på, og dermed ikke kræver alvorligt meget overskud – det er den slags små hverdagslyksaligheder der gør det hele værd ´.

Livet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

post a comment