Top

Home is where I park

  >  alt det andet   >  Nattens tanker

Jeg vågnede. Klokken 4! Det gjorde jeg fordi jeg fik en idé, i søvne, og så vågnede jeg så jeg lige kunne gennemtænke den. Åbenbart.

Da jeg havde tænkt det igennem, et par timer senere, kunne jeg lige så godt gå i gang med at eksekvere planen. Som tænkt så gjort.

Jeg har brugt formiddagen på at tømme hele den ene ende af teltet ned i den anden ende. Desværre, for arbejdsprocessen, var det enden med alt mit køkkenhejs der skulle flyttes.

Én af årsagerne til idéen ér, at når det blæser er det stort set altid fra den side, derfor ville det give god mening at afskærme, resten af teltet, ved at placere min “køkkenreol” så den tager vinden. Ulempen er dog at jeg nu har et soveområde der er åbent ud til resten af teltet – hvilket er fint når jeg er alene og piv-træls når teenagerne er her! Meeen det varer kun lidt endnu – for så kommer min hjemmedesignede uldsovekabine til at gøre sig fremragende og afskærme 😃. Satser jeg i hvert fald på!

Forhåbentlig ender det så godt, som det var og virkede da jeg vågnede op med tanken klokken 4 i morges – og ellers så gør jeg da bare noget andet 😅

Livet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

post a comment