outdoorshow, vanlife, friluftsliv, outdoor, omnia, silkeborg, team nord

Højdepunkter fra outdoorshow i Silkeborg

//Reklame

Sidste år blev outdoorshow aflyst i sidste øjeblik grundet corona, og i år var lige ved at gå samme vej. Men takket været Team Nord, der står bag outdoorshow, og deres engagerede samarbejdspartner Outsite og andre engagerede friluftsfolk lykkedes det at få et online outdoorshow på benene – alt sammen sendt direkte hjem i stuerne – eller ud i naturen – fra hotel Scandics skønne baghave i Silkeborg

Det overordnede budskab står klart, var godt formuleret og formidlet af vildmarksentusiasterne Christian Hjort og Kim Krohn, der begge har været deltager i tv fænomenet Alene i vildmarken: Lad være med at overkomplicere tingene, kom afsted, ud og oplev naturen. Du har ikke brug for letvægts-det-ene-og-andet for at få gode oplevelser i naturen. Dét budskab synes jeg virkelig er vigtigt i en tid hvor meget hurtigt kan blive lidt af et udstyrsstykke der kan skræmme mange væk.

Friluftsliv – også på hjul

Dem der kender mig, vil vide at jeg virkelig er fan af det her, for det kan til tider være lidt af en udfordring at mene det er friluftsliv – når man er på hjul. Heldigvis vinder van- og camplife mere og mere indpas, også som en friluftsaktivitet på fire hjul. Så nu mangler vi snart bare at alle også får lært at bål kun hører til på dertil indrettede pladser 😉

På Outdoorshow var der tagtelte, firhjulstrækkere og den skønneste Volvo C303 fra 1975 – den har de taget turen til Indien i og ellers været rundt i store dele af verden med den. Eventyrlyst er ikke det de to mangler – så fantastisk at høre dem fortælle og at se deres skønne bil!

Omnia ovne sponsoreret af Omnia Sweden

A Better Ocean

Til Outdoorshow var A Better Ocean også repræsenteret, hvilket jeg virkelig synes er fedt. Fordi. I friluftslivet er der ofte meget fokus på forbrug, vi vil alle gerne have nyt grej, vi (okay – ikke os alle) vil gerne spise tur-mad og vi vil gerne gøre det hele nemt. Der er meget engangsbrug, hvis du spørger mig. På den måde er vi med til at forbruge en helt utroligt masse, blandt andet plastikemballage. A Better Ocean indsamler plastikaffald og genbruger det. Det startede som et studieprojekt i 2018 og har siden udviklet sig for de fire unger gutter fra Aarhus – de er visionære og har store planer – det er altså ret genialt når ting på den måde kan skabe fokus, give mening og på samme tid være med i en rivende udvikling. og på den måde hænger det hele sammen. Jeg håber, at du også tænker over hvad og hvor du støtter – det kan gøre en stor forskel i vores alle sammens verden. Den slags elsker jeg!

Omnia ovnen med på Outdoorshow

Jo, jeg var også med på outdoorshow, medbringende en god bunke ovne, trangiaer og gas i rigelige mængder. Det var både spændende og sjovt – også selvom jeg faktisk mest endte med bare at sige ja, jaa, jaaa under interviewet. Det øs-regnede store dele af lørdagen, vejret var ikke bare fugtigt men også klamt, og mine lunger var på ingen måder med på at det var den optimale dag til udendørsaktiviteter. Så jeg var enormt fokuseret på at trække vejret. Høre efter hvad Steen, intervieweren, spurgte om og ja, sådan kan det altså gå – og alting går jo heldigvis alligevel. Du finder meget mere om omnia ovnene lige her!

Har du lyst til at læse mere om Outdoorshow, og indholdet fra den skønne dag i godt selskab, kan du gøre det her ved Outsite hvor du finder deres gratis magasin.

Kh Ayo

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar