Overvejelser om en ovn vol. 1000

G-stove hjemsøger mig stadig…
 
Jeg ved ikke ret meget om ovne og hvad jeg kan sætte ind i et telt og stadig holde det nogenlunde sikkert (så sikkert sådan noget nu kan være i et telt…), jeg har et budget der hedder 5000 til ovn +/- – kravet er at det er noget som holder på varmen længst muligt og at der kan laves mad på det. Nåe ja, det er ikke til camping men til at leve med. Hver dag. Året rundt.
 
Jeg er ret glad for G-stoves funktions muligheder, sådan alvorligt glad for dem, men har brug for noget som holder bedre på varmen end hvad den umiddelbart kan præstere, som den er – jeg har derfor gennemsøgt alt der -umiddelbart- lader til at være værd at se på, af teltovne, gamle brændekomfurer, “pizzaovne”, brændeovne og er nu lidt retur ved G-stove men i et “hack”….
G-stove heat view xl
Vidunder multifunktionelle g-stove!
 
Jeg kan vel, i princippet, bygge op om/nedenunder ovnen (den skal stå samme sted) med sten som dermed aftager varmen fra ovnen – og holder på den som når man varmer sten ved bålet feks…eller måske er det her helt ved siden af, og hvis det er (eller der bare er en smartere måde) så kom gerne frit frem med ideerne – NU 😀
Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar