Top

Home is where I park

  >  alt det andet   >  Sheltertur
41858706_148153849455270_5411342700546883584_n.jpg

Da vi nåede til Ringsted, var jeg ret træt og ør i hovedet – og vi besluttede derfor at tage en overnatning på en fin shelterplads der er placeret ved Lilleskolen i Ringsted.

Jeg har været på pladsen tidligere, hver gang har det været lige behageligt med 3 rene shelters, bålsted med fast grill, borde-bænkesæt i rafter, en tipi med brændested hvor man fint kan sidde i tørvejr og få varmen, skulle det være nødvendigt, min eneste anke med stedet er at de har en frygtelig projektørlampe der lyser i retningen af specielt den ene shelter – det gad jeg godt være foruden ;o)

Om natten regnede det ret voldsomt, hvilket betød at vi begge var vågne fra omkring klokken 3 og et par timer frem – til gengæld sov vi til klokken 9 hvor vi stod op og tog videre for at finde noget let morgenmad – og købe sko hos Outlet byen i Ringsted, nu vi alligevel var på de kanter.

Livet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

post a comment