På gensyn…

Skønne Langeland…

Det lille charmerende bindingsværkshus er blevet lejet ud, på langtidsbasis, og derfor rykker vi ud, allerede i næste uge.

Det har været så fint, at være her, for en stund, og teenagerne har nydt godt af strøm, og skrivebord at passe skoledagene ved, og jeg har, især, glædet mig over det varme vand og et køkken at muntre mig i.

Men nu er vi (igen) gået i gang med at sortere, hvad skal til opbevaring, hvad skal i damebilen og hvad skal bare slet ingenting. Det er lidt af en proces, og måske især når ikke bilen er helt færdig – men sådan er det, og det skal jo heldigvis nok løse sig.

Apropos bilen, vi er gået i gang, havde samlet det hele i bagenden – og fortrød, da vi ikke var tilfredse – skilte det hele ad igen, og så gik der en uges tid med det, kan man sige. Nu har vi samlet lidt af det igen. Så der er en seng i bagenden. Og sat et møbel ind i bilen, hvilket teenagerne mener er rimeligt skørt. Og det er det nok også.

Men det passer, ret præcist, under vinduet bag førersædet, og jeg har fået det fastgjort så det ikke vælter eller flyver rundt ved en hård opbremsning. Og jeg kan li det ka jeg, for jeg er meget mere til gamle møbler end jeg er til plastik og ballade, så det bliver mit køkkenskab indtil videre. Og når det hele bliver færdigt, tror jeg det bliver godt. Og en dag, når jeg får råd, så har jeg fundet en gut som er virkelig dygtig til at bygge møbler der passer ind i bilen – og ham gad jeg godt ha hjælp af til under sengen, for skuffer og sliding-systemer er altså en tand for kompliceret til mine evner. Og tålmodighed, ikke mindst.

For nu, er jeg dog virkelig glad for det som det bliver, og så tager jeg den derfra. Hvor vi rykker hen, her fra, ved jeg endnu ikke helt præcist – der er så mange uvisheder i denne corona-tid, og mange ender som skal gå op, men som det ser ud lige nu bliver det Jylland for en tid, og det kan bestemt også noget – og så kan jeg få tjekket post på gården og nyde skoven lidt🌿

Og før vi får set os om, er det sommer, solhatten må frem og der skal bades i søen, kigges stjerner og holdes gang i bålet – jeg glæder mig 🌿

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar