Pintrip guide

//Reklame

Hvor er jeg glad for den store opbakning, jeg har mødt da jeg skrev at jeg er blevet Pintrip ambassadør, tusinde tak skal I ha, det betyder virkelig meget. Sammen med andre skønne mennesker, glæder jeg mig til at være med til at gøre Pintrip endnu dejligere, med endnu flere skønne steder at kunne overnatte, og som lovet kommer her nu lidt mere om, hvad det er der gør Pintrip attraktivt, når man er bobils-entusiast, autocampist, vanlifer eller bare rejsende, medbringende eget hjem.

pintrip Henriette Rask Peter Rask camping autocamper
Henriette & Peter på tur

Hvordan startede Pintrip?

Pintrip, er opstået efter at ejerne, Henriette & Peter, kom hjem fra en længere rejse i Frankrig, hvor de havde benyttet et lignende koncept, der har eksisteret i mere end 25 år, i Frankrig. De havde fået mange helt unikke, meget autentiske franske oplevelser på rejsen, at de nu drømte om at videreføre det til Danmark. Et frø var plantet, og har nu vokset sig til det vi i dag kender som Pintrip.

Et koncept lavet af rejsende til rejsende
– og det kan man godt mærke.

Pintrip har omkring 250 fantastiske steder med tilsammen cirka 625 holdepladser. Antallet skifter hele tiden, da der kommer nye værter og oplevelser til, da Pintrip blot er i gang med sit andet år, i Danmark, og i rivende udvikling.

Det betyder, at der er noget for enhver smag, i bogen finder man beskrivelser af oplevelserne, og på hjemmeside og app’en kan man altid finde sidste nye opdateringer – da man jo, selvfølgelig, ikke på samme måde kan opdatere bogen løbende.

Der er tænkt på detaljen, kræset for designet, på både hjemmeside, app og i bogen
– den røde tråd er frihed og unikke oplevelser.

Adgang til unikke oplevelser i særklasse

Pintrip giver adgang til lokale oplevelser, som man slet ikke vidste fandtes, der er noget for alle aldre og til alle typer. Variationen er stor, man kan f.eks. besøge julemuseum, dyrefarme, vingårde, gårdbutikker, små specialiserede musser, som feks BonBon og Ferguson museum, destillerier og smukke naturområder som man ellers ikke har adgang til.

Obelings gårdbutik økologisk pintrip roadtrip camping autocamper
Gårdbutik som også er Pintrip værter

Sådan fungerer det

Der er flere fysiske steder, hvor man kan købe Pintrip, og ellers kan man gøre det online her, ved at scrolle lidt ned ad siden, det tager cirka 3 dage fra bestilling til levering, i hverdagene. Når du køber medlemsskab, modtager du Pintrip guiden i bogformat, et mærkat til forruden i din bil, medlemskort og adgang til app’en. Sæsonen gælder fra den 31.03. til det efterfølgende år 31.03. – og lige nu, august 2020, kan du købe medlemsskab til halv pris, via en som allerede er medlem.

Det er vigtigt, at du placerer vignetten i bilens forrude, dette er værternes garanti for at du er medlem, ligesom det er god stil, når du ankommer til et nyt sted, at gå ind og hilse på værterne. Det er også her, at der ofte lige er tid til en snak, gode anbefalinger til området, praktisk information, hvis værterne for eksempel tilbyder oplevelser, strøm, toilet, bad og lignende som skal afregnes før afgang. Du kan læse mere om pintrips guidelines, og rammerne for brug, her.

Når du er afsted på tur, er bogen praktisk opdelt i regioner, du kan se et lille udvalg online her, sådan at det altid er nemt at se hvilke pintrip-pladser der er i området. I app’en kan man se hvor man er henne, og dermed se helt nøjagtigt hvad som omgiver én. Jeg bruger app’en til at finde steder i det præcise område jeg er, og bogen til at læse om stedet, se hvad de tilbyder af faciliteter og eventuelle oplevelser i området – på den måde får jeg det bedste fra to verdener, kan man sige.

Alrø vej roadtrip

Når medlemskabet er betalt er det gratis at benytte

Alle steder er gratis at benytte, når først pintrip medlemskabet er købt, og man må parkere hvert sted i 24 timer, fra ankomsttidspunktet. Der er dog flere af værterne som, meget generøst, tilbyder tilkøb, som eksempelvis strøm, vand, tømning af diverse, toiletter, bad, morgenmad, oplevelser og meget andet, dette skal, selvfølgelig, afregnes. Og her, er det vigtigt for mig at pointere, da der går rygter om at man skal købe, hvor man kommer frem – det er ikke korrekt, der er ingen købetvang, det er helt okay at bruge pintrip uden at købe noget, men selvfølgelig er vi mange som kører efter præcis de oplevelser og varer, som giver mening for os, også at købe.

Jeg elsker at handle lokalt, det betyder rigtig meget for mig at støtte de små lokalsamfund, som jeg besøger, og jeg kører derfor ofte efter gårdbutikker, ostebutikker og andre steder som har en form for shop, og når mine teenagere er med på tur så kører vi efter oplevelser og spænende spisesteder med lokale råvarer som fokuspunkt – igen, der er noget for enhver smag, og pengepung.

Jeg elsker at jeg, imens jeg kører rundt, og kigger på smukke Danmark, også kan være med til at holde liv i lokale butikker, også i det så ud-skældte vandkantsdanmark. Det kan noget, både i vandkanten, udkanten og midt imellem – og ved at handle lokalt producerede varer, man køber uanset, er man ofte også med til at støtte en mindre virksomhed – det er da kærlighed.

For lige at opsummere det hele, nu jeg tydeligvis ikke kan fatte mig i korthed, så er pintrip for dig som har en bobil, autocamper, van eller ombygget bil, til dig som ikke er afhængig af toilet, strøm og vand, men som selv har det hele med. Eller du kan gå målrettet efter de steder som, mod betaling, tilbyder toilet, vand etcetera og benytte det på den måde – det er der flere som gør.

  • Pintrip koster 299 kr pr. år, derefter er det gratis at benytte.
  • Pintrip byder på unikke oplevelser, frihed til at køre rundt i områder som måske ellers ikke byder på pladser hvor man kan overnatte simpelt, og stadig lovligt.
  • Pintrip er trygt, man holder på privat grund og behøver ikke bekymre sig om at blive sendt væk.
  • Pintrip værterne byder på skønne autentiske lokale oplevelser, de har et stort kendskab til lokalområdet, de bor i, og kan guide dig, og mig, til de bedste oplevelser, spisesteder og seværdigheder.
fyrtårn langeland lighthouse

Har du lyst til at vide endnu mere, eller måske har du et skønt sted hvor du tænker du godt kunne tænke dig at få besøg af glade mennesker på tur, så kan du skrive til pintrip via deres kontaktformular her og du er selvfølgelig også altid velkommen til at sende mig en besked her. Har du spørgsmål til hvordan du kan bruge pintrip, eller bare brug for inspiration, er du altid velkommen til at skrive en kommentar, og ellers findes der på Facebook en meget aktiv gruppe som hedder Pintrippers – virkelig et godt sted at finde inspiration, hjælp og råd hvis man er i tvivl om det mindste.

Og så håber jeg, at du bliver mindst lige så glad for pintrip som jeg er det, og bare lige for at slå det fast – jeg har købt og betalt mit pintrip medlemskab, før jeg blev ambassadør, og er hverken betalt for eller bedt om at skrive noget – jeg er ganske enkelt bare virkelig glad for pintrip og de muligheder det bringer med sig.

Rigtig god fornøjelse med det – og vink endelig hvis vi ses på tur 😀

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar