Respekt

Jeg har så vanvittig stor respekt for de læger, sygeplejersker, hjemmeplejen, sosu det ene og andet, og alle de andre, som i denne tid knokler, så uselvisk, for at få alle ender til at mødes, fra mit hjerte, tak for jer i denne corona tid!

Jeg har aflyst et par aftaler, og fået aflyst andre, da jeg er i højrisikogruppen for at blive mere end lidt syg, af covid-19. I dag ringede lægen fra Skejby, hun ville lige høre hvordan det går, og fortælle at hun har talt med andre læger om det og at der nu er en plan – som kan foregå via telefon, mails og billeder indtil covid-19 er knapt så ucharmerende. Så nu har jeg fået udskrevet lidt mere medicin til samlingen – og slipper for at besøge Skejby. Det er service i en tid hvor, jeg forestiller mig, de har mere end almindeligt travlt.

Den fleksibilitet, og det engagement, de her mennesker stiller sig klar med er imponerende. Kæmpe respekt og stor taknemmelighed for at det hele kan lade sig gøre – også selvom jeg er besværlig og ikke tør nærme mig et sygehus foreløbig pga corona. Nu skal jeg bare lige ha fundet ud af hvordan jeg får hentet medicin – uden at tage ind på et apotek 😄

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar