Roadtrip i eget land

Om få dage tager vi igen på eventyr. Eventyr. Jeg elsker ordet, oplevelserne der venter og spændingen i at vide der skal mere ind på livs-kontoen. Jeg kan næsten ikke vente, og egentlig venter jeg ikke, for de sidste uger har været fyldt med gode stunder, oplevelser, eventyr og skønt selskab af mennesker jeg har nært og kært.

Planerne er løse, variable, ud i det blå er et tema jeg holder af, og holder godt fast i, dog er vi ret sikre på at smukke Fur er på listen – så roadtrip til Fur – som bonus, indtil den 25. juni kan man sejle kvit og frit, og Fur er bare dejlig, fyldt med barndomsminder om mormor, bjerge af stegte ål og lange dage brugt på at kravle rundt og lede efter fossiler. Jeg glæder mig!

Og så er der noget med Djursland, Vesterhavet generelt, Klitmøller i særdeleshed og et stort moseområde. Måske. Vi får se hvad vej vinden blæser.

Jeg tror også jeg er nødt til at tjekke et svampespot, eller to, og måske på opdagelse i en bunker, ud og kigge på en skov og se bævernes værk i naturen, ulven ved stranden og elgene i nord. Mulighederne er legio, humøret højt, vejret som den danske sommer nu engang er og nye eventyr venter altid lige rundt om næste hjørne <3

Det er lidt som en testtur, hvad skal der gøres, hvad kan vente, hvad er et must, fungerer alt nu virkelig også, har jeg brug for flere smarte gadgets eller har jeg allerede for mange? Èn ting som er sikkert, er at jeg skal have drejekonsoller på mine forsæder. Roofrack på taget – indtil det måske skal skiftes. Måske. Vægelsindet er jeg stadig.

Nu, roadtrip til Fur!


Har du steder at anbefale, i Jylland og på øerne, så sig endelig til. Det bliver etaper, i Danmark, indtil den dag det går så langt nordpå at Nordlys bliver en ting og varmen i bilen et must <3

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar