Top

Home is where I park

  >  alt det andet   >  Storm over søen

Flagstangen har ladet livet, alt der væltes kan er væltet, teltet er tæt, lunt og dejligt – hold kæft jeg er glad for den telt opgradering jeg gjorde sidste år ☘

Jeg har sovet gennem det meste af blæstens ruskende magtdemonstration vel vidende at intet andet end en forvokset hæk kan nå mig – betryggende og rart 💚

Vidunderlige telt, tak for at passe godt på mig og mit hjem gennem regntid, storm, orkan, frost, hagl og solrige dage 💚

Livet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

post a comment