Top

Home is where I park

  >  alt det andet   >  Ude godt, hjemme bedst

Når alt dette en dag er ovre, eller nok nærmere på et stadie hvor jeg igen kan bevæge mig frit, så skal jeg hjem til gården ved søen og den gamle have jeg har boet i.

Jeg skal indsnuse duften af forår, eller måske bliver det sommer, og jeg skal fiske i skumringen og tænde bål til at holde aftenduggen stangen.

Jeg skal besøge mine søde naboer, spise brød bagt over bål og finde svampe i skovbunden, høre fuglene synge, ulven hyle og hjortene brøle.

Og når ikke jeg længere har ro i kroppen til dét, så kører jeg damebilen ud i landet og kigger på hvad vej vinden blæser 🚐💨

Jeg har en kæmpe taknemmelighed i mig, over at jeg aldrig nåede at køre ud af Danmark, og at jeg lige nu har det godt her hvor jeg er, i det lille fine hus på Langeland.

Vil du se flere billeder, fra mit hjem, mit paradis, mit helle, så kan du, blandt andet, gøre det lige her.

Livet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

post a comment