Weekend kursus: Kvinder, teknik & sikkerhed

Næste event: 7-8 oktober 2023!

Introduktionstilbud 1-2 april 2023

– kurset er tilegnet kvinder

KOM MED til en spændende weekend.  Kurset henvender sig til kvinder der ønsker basal viden og kendskab til selvhjælp, samt læren om egen sikkerhed, når de begiver dig ud i verden i camper. Kurset har til formål at styrke kvinders færdigheder og udvikle deres potentiale baseret på specifikke udfordringer og erfaringer som kvinder kan stå overfor, og det er her en mulighed for at møde og netværke med andre kvinder i samme situation.

 KVINDE kend din autocamper

Efter henvendelser fra kvinder, der ønsker at lære at klare de mest basale tekniske udfordringer i autocamper, samt en masse spørgsmål om egen sikkerhed når man rejser alene, eller er usikre på at rejse ud i camperen i det hele taget, kan jeg nu i fælleskab med Autocamp i Låsby, samt en ekstern kvindelig sikkerhedskonsulent, tilbyde et kombineret teknik- og sikkerheds kursus for kvinder i alle aldre.

WEEKENDEN vil starte med kaffe og velkomst hvorefter der vil være teoretisk og praktisk undervisning i basale tekniske færdigheder. Når lamperne lyser, eller dækket skal skiftes, så ringer vi ofte efter autohjælpen. Men oftest vil det være muligt at løse de mindre problemer selv. Derfor vil vi sammen lære selvhjælp til fejlfinding, som f.eks. at skifte vandfiltret, sikringer, vinterklargøre camperen og måske endda et dækskifte.  

KVINDE; kend din grænse

Spørgsmålet der oftest går igen, uanset om det er på nettet eller når jeg er ude og omkring, er “Hvordan tør du som ene kvinde, rejse alene ud i verden?”. Spørgsmålet har jeg forsøgt at besvare mange gange, det er dog noget helt andet, at lære tingene i praksis og jeg har derfor allieret mig med en kvindelig sikkerheds konsulent, der søndag vil holde teoretisk og praktisk undervisning, i KVINDE, kend din grænse.

Her lærer vi at stole på egen mavefornemmelse, at sætte grænser og håndtere ubehagelige episoder og nærgående personer, sådan at vi føler os bedre rustede til at rejse ud i verden i tryghed.

Program

Lørdag:
14:30 Vi mødes over en kop kaffe og får en introduktion til weekenden

15:15 Teknik ved autocamper tekniker

19:00 Spisning af lækker 2 retters menu udefra inklusive drikkevarer efterfulgt af kaffe

Spændende foredrag med ekstern foredragsholder under kaffen

22:30 Vi siger tak for i dag og på gensyn i morgen

Søndag:

8:30 Morgenmad med rundstykker, kaffe osv.

9:30 – 11:30 Praktisk undervisning om fysisk sikkerhed ved kvindelig sikkerheds konsulent

11:30-12:00 Spørgsmål og afslutning før vi siger tak for denne gang

Praktisk info:

Der kan overnattes i egen camper på parkeringspladsen ved Autocamp & Camperservice Låsby. Her forefindes tømmestation til toilet og spildevand, ingen adgang til strøm.

Medbring praktisk træningstøj til om søndagen. Vi serverer vand og frugt under træningen

Al medvirken foregår på eget ansvar

Ægtefælle/partner/kæreste er velkommen i lokalerne til fællesspisning lørdag aften – husk forhåndstilmelding – og kan overnatte/opholde sig på p-pladsen, derudover er arrangementet udelukkende for kvinder.

Pris: 1200 dkr. pr. person som introduktionstilbud grundet den korte tid til arrangementet

Ægtefælle, der ønsker at spise med lørdag aften: 350 dkr. pr person

MAKS plads til 18 personer – først til mølle!

Tilmelding via kontaktformularen. TRYK HER!
Forrige indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

 • Reply Jette Cortfitzen 26. marts 2023 at 17:29

  Hej Ayo
  Jeg kunne godt tænke mig at se og høre lidt mere om din nye Van. Jeg er nået pensionsalderen, men fortsætter lidt flere år endnu på arbejdsmarkedet, da jeg har planer om at leve et nomadeliv i en Van og med min MC på slæb i lukket trailer. Der skal en del penge til, og mine hænder er godt skruet på, så jeg tænker at det på sigt vil lykkes for mig.
  Mvh Jette corfitzen

  • Reply Ayo Hansen 26. marts 2023 at 19:34

   Hej Jette, der er mere om Copa’en på Instagram og Facebook, ligesom der også kommer et opslag her på siden inden længe.

   Hvor lyder det skønt med planen om et van-liv i fremtiden, det giver en dejlig frihed – og jo især hvis du også har en e
   MC med dig

  Skriv en kommentar