Ayo Hansen, medieomtale, telt, vanlife,

What you see is what you get

Frihed betyder alt for mig. Jeg vælger det altid. Også over det komfortable liv, luksus og selv sikkerhed er jeg klar til at opgive, så længe jeg føler mig fri. Friheden til at udtrykke mig, uden grænser, at kunne sige hvad jeg tænker højt og rejse omkring, som jeg lyster. I bund og grund – friheden til at vælge, at være den jeg ønsker at være. Jeg er fri.
Jeg har ofte hørt ordene, “for meget”, “skør” og “alt for besværlig”. Om mig. Og måske er det rigtigt. I hvert fald delvist.

For jeg ér for meget, for mange, især hvis ikke man er villig til ærlig selvransagelse. Jeg er ikke til meget småsnak, jeg er til dybe samtaler. Og ja, jeg er alt for meget hvis man forventer sugarcoating og candyfloss. Jeg siger hvad jeg tænker. Oftest når jeg tænker det.
Jeg holder ikke min sorg, smerte eller glæde tilbage for at tilfredsstille andres behov for følelsesneutralitet. Jeg føler når jeg gør det, og jeg gør det åbenlyst. Jeg er tilmed stolt af det og dyrker det.

Jeg tror på frie følelser i stedet for monoton fremtoning. At vende følelser indad heler ingen. Til gengæld, for min “væren alt for meget”, er jeg en åben bog; du er aldrig i tvivl om hvorvidt jeg er glad, vred eller ked af det. Der er ingen overraskelser. Jeg er fri, og jeg elsker at være det.

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar