Autocampere?

Regnen føles nærmest konstant, nu på syvende – eller er det egentlig ottende – måned og lyden driver mig efterhånden mere til vanvid end til afslappende og rolig – og egentlig handler det jo nok ikke om regnen, men mest af alt om skiftet. Fra det kendte og over til noget andet.

Og hold nu op hvor er det altså både spændende, og en lille smule bøvlet, og helt enormt nervepirrende at kigge autocampere, i hvert fald hvis man som jeg er en anelse vægelsindet med et ret tight budget…og måske også en lille bitte smule kræsen (uden i øvrigt at have råd til at være det…) så jeg har brugt tid på at skrive, og ringe, frem og tilbage med en masse forskellige mennesker der ved noget om autocampere. Og om markedet. I Danmark og Tyskland.

Jeg har set ret mange campere, efterhånden, og er lidt i tvivl. Igen. Hver gang. For hvor gammel. Hvor ny. Hvad mærke. Kilometertal. Vægtafgift. Sovepladser. Selepladser. Længde. Og det hele ender ud i at jeg kan købe, men (endnu) ikke helt det jeg gerne vil, for så er jeg nødt til at give køb på en seleplads, en fast seng i bagenden (min wannabe 80 årige krop orker ikke alkover) eller noget helt tredje for at få alt til at gå op. Og jeg er bare ikke helt klar, til at give afkald, eller på de ønsker jeg har – for jeg skal bo der og det skal fungere i en til tider ret syg hverdag – også når der er teens inkl kærester og venner, for den slags skal der også være plads til. Altid ❤

Jeg har fået vendt mange ting, og der er efterhånden en plan hvor jeg ikke kommer til at drukne i (alt for mange) mekanikerregninger, give afkald på alt for mange ting og den slags… det betyder så også at jeg napper sommeren i en mindre bil og vender hovedet mod Tyskland når efteråret igen kommer snigende med gode tilbud på vinter-opmagasinerings-parate campere og jeg forhåbentlig er nærmere det som virker som en ret magisk grænse for at kunne købe lidt mere ordentligt, fornuftigt og godt. I’m getting there.

Det betyder dog slet ikke at mit eventyr venter med at begynde til den tid, for jeg tænker at kaste mig ud i at finde en dyt med potentiale til det næste halve års tid – på den måde kan jeg få afprøvet, sådan lidt i det små, hvordan det fungerer at være væk fra Danmark, mine teens og ja, sikkerhedslinen, sygehuset.

At jeg har kunnet spare sammen, de sidste måneder, er udelukkende en skøn families fortjeneste – for jeg har lånt bil af dem, og det har betydet SÅ meget, jeg har kunnet droppe leasingen, der er skåret ned på kørslen til og fra Fyn, alt ryger i bil-puljen som langsomt men meget støt er vokset til noget der faktisk kan købe en camper – nu handler det bare om at finde præcis dén camper. Og i en stand som en førtidspension kan hamle op med, også på sigt.

Alt er godt, send gerne mere tørvejr i min retning og så vil jeg kigge flere biler – sig til hvis du kender til noget der er stort nok til en madras bagi og som er tilpas driftsikker til at jeg kan satse på mindst et halvt års tid med den – bonus er mindst 3 selepladser og en pris der matcher 🙃

#hejvægelsind

Forrige indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

 • Reply Linda Damsted 14. januar 2021 at 23:33

  Hej Ayo
  Har du nogle billeder af din indretning af din bil? Jeg har selv en T4, som jeg er vældig glad for. Jeg bor ikke fuld tid i den, men tager gerne på længere turer. Sidste vinter kørte jeg til Portugal og var væk i to mdr, jeg rejser med min hund. Jeg kunne godt tænke mig at se dine boløsninger. Det kunne jo være at der var ideer at bruge. Hvad har du af varmekilde? Din seng?vand/vask, toilet mm.
  Kh
  Linda

  • Reply Ayo Hansen 15. januar 2021 at 04:29

   Hej Linda, hvor skønt du også har en t4 – det er en herlig bil, på mange måder.

   Jeg har oliefyr i Bertha, et porta-potti; køle-/fryseboks fra FMT. Jeg har ingen vask, men vanddunk, opvaskebalje og en taphane – det har fungeret okay.

   Jeg har seng i den ene side af bilen, altså en halv størrelse ifht original California indretning, da det har givet mig lidt mere gulvplads.

   Jeg har desværre pt ingen ret gode billeder af den indvendigt, men du kan finde lidt i vanlife sektionen i menubaren eller finde rigtig mange gode løsninger på YouTube feks.

   Kh Ayo

  Skriv en kommentar