Top

Home is where I park

  >  alt det andet   >  At vågne i naturen

Hverdagseventyr

At kunne slutte dagen, på lige så smuk vis som den startede, er virkelig en gave ❤ Et kæmpe privilegie, og uanset hvor meget jeg, ind imellem, brokker mig over, hvor åndssvagt jeg mener systemet til tider ér, så er jeg hver eneste dag, time og minut, dybt taknemmelig for, at jeg har friheden; til at trille rundt, og se smukke steder i stedet for at være spærret inde i en lejlighed ❤
Jeg håber at dit liv også har plads til #hverdagseventyr❤

Livet i en campervan! Inspirator, foredragsholder & kogebogsforfatter til Den Sultne Rejsende - omnia kogebogen. Jeg er altid på jagt efter nye eventyr i hverdagen, i mit liv som digital nomade på rejse med en iværksætter-drøm og uendelige eventyr som mål. Tak fordi du er her, velkommen til :) Kh Ayo

post a comment