camping, billig, overnatning, ferie

Billig Camping

Da jeg kørte i vanen, uden campingvogn, var det altid let at finde et prisvenligt sted at overnatte, men nu hvor jeg har fået en campingvogn hægtet bagpå, er priserne røget i vejret – jeg kan ikke længere bruge stellpladserne som før, eller fricampe, heller ikke selvom jeg bruger det samme som tidligere og intet andet end campingvognen er ændret.

Jeg har derfor besluttet at gå på jagt efter billigere alternativer, for jeg har hverken råd eller lyst til at betale mere end 150 kr for en overnatning, inklusive strøm. Dette er ikke en debat om prisniveauet helt generelt, for selvfølgelig skal man betale, hvis man gerne vil bo på en campingplads med en helt masse forlystelser etc. – det er bare ikke dét jeg efterspørger, eller har lyst til, og derfor er det lidt som at lande mellem to stole nu hvor jeg helst vil holde hvor autocamperne gør det men ikke må det pga. campingvognen. Priserne, som jeg oplyser, er for lavsæsonen og du kan opleve at oplysningerne på denne side er forældet – også selvom jeg forsøger at holde det hele opdateret. Kh Ayo

Guide til billig camping

Nordjylland

Thy mini camping, fin plads for både campingvogn og autocampere, 150 kr pr døgn inkl strøm og 120 kr uden. Fin lille hyggelig plads med bare 32 enheder, også perfekt hvis man er fiskeinteresseret eller blot natur interesseret, området er helt fantastisk – tæt ved havet og fjorden og med fiskesø på omkring 6 hektarer.

Bramslev Bakker, plads til både campingvogn og autocampere, beliggende virkeligt naturskønt, 70 kr pr person pr døgn, dertil kommer el-tilslutning på bare 28 kr pr døgn. Er man til natur så er dette stedet.

Als camping, i Himmerland, overnatning for både campingvogn og autocampere. Dette er to steder drevet af de samme fantastiske frivillige, Als camping og Als havbakker, virkelig smukt placeret begge to, med udsigt over vandet, priserne er vidunderlige med 50 kr pr døgn + el til 30 kr pr døgn, her kan de fleste være med på billig camping. Her er hvad der skal være, det er en naturperle til en god pris.

Amtoft havn, overnatning for både campingvogn og autocampere, 100 kr uden strøm, 125 kr med. Der kan vaskes til 20 kr og tørres for det samme. Alt var pænt, rent og i orden. Fint sted vi helt sikkert påtænker at besøge igen. Der er gode læforhold.

Frederikshavn marina, overnatning for både campingvogn og autocampere, 160 kr alt inklusive, adgang til sejlerstuen, bad og toiletter mm.

Midtjylland

Løgballe camping, ved Vejle, campingplads for både campingvogn og autocampere, 130 kr pr døgn alt inklusive (110 kr for ac) – hvilket må siges at være en fin pris. Det er virkelig flot og naturskøn plads at besøge.

Krywilygaard, bondegårdsophold med plads til både campingvogn og autocampere, 65 kr pr person pr døgn + eventuelt pladsgebyr på 45 kr pr døgn. Mulighed for at fiske.

Nissum Fjord camping, campingplads for både campingvogn og autocampere, 2 personer og egen enhed koster 125 for en overnatning – el kommer oveni. Virkelig dejligt sted, god plads, grønt område og fine sanitetbygninger. Ejeren arbejder på at stedet skal være en naturcampingplads, hvilket stedet bærer dejligt præg af, en perle tæt ved havet.

Thorager camping, campingplads for både campingvogn og autocampere, en sæsonplads koster 5000 inklusive strøm, bad og alt, den daglige pris er tilsvarende behagelig – og så er pladsen en naturplads, hvilket er fantastisk. En perle kun små 8 km fra havet.

Arnborg camping, plads for både campingvogn og autocampere, 60 kr pr person, strøm 30 kr pr døgn. Virkelig fin naturplads med en god beliggenhed. Sæsonplads til kun 3500! Virkelig flot pris!

Hampen – Cafeteria Kroen, plads for både campingvogn og autocampere, 50 kr pr enhed pr døgn – alt inkl! Fin plads til prisen, alt fungerer og rengøringen er i top selvom faciliteterne er gamle og virker slidte. Jeg har igennem to år brugt stedet hver gang jeg skulle tage et bad.

Dancamps Hampen, plads for både campingvogn og autocampere, 50 kr pr døgn inklusive 2 personer, 100 kr for op til 5 personer. Strøm kommer oveni til 3,75 kr pr. Kwh.

Sønderjylland

Augustenborg yachtklubs camping, fin lille plads hvor det koster 140 kr pr døgn + 25 kr i el. En sæsonplads kan erhverves for knapt 7400 kr + el.

Skærbæk familiecamping, plads for både campingvogn og autocampere, 70 kr pr person pr døgn, eller en familiepris på 140 kr pr døgn inkl 2 voksne og 2 børn under 15 år. En ac plads koster 50 kr pr døgn. Fin plads, der er hvad der skal være.

Farm Cafe Camping, plads for både campingvogn og autocampere, der kan også lejes allerede opstillede vogne. Fin prisvenlig plads med god plads og søde værter. Prisen er helt i top, på den gode måde, med 50 kr pr person og strøm til 25 kr pr døgn.

Møgeltønder camping, plads for både campingvogn og autocampere, 77 kr pr person – 35 kr for strøm pr døgn. Lidt i den høje ende hvis man er mere end to personer, men man kan ofte finde et godt tilbud på deres side.

Fyn

Blommenslyst camping hyggelig mindre plads beliggende rundt om en lille sø. Priserne er venlige, 68 kr pr person (72 kr u højsæson) og 36 kr pr døgn for el. Ingen pladsgebyrer og andre dikkedarer – og så er det lige udenfor Odense og dermed let adgang til alt det gode Fyn byder på. Jeg tror vi skal forbi i løbet

Midtfyns Camping, i Ringe, her er alt inkluderet i prisen på 110 kr i døgnet. For de penge kan du, i svømmehallens åbningstid, bruge den, vaske tøj, tage et bad, bruge køkkenet eller hvad der nu ellers måtte være. Det er en god pris og et stille sted med gamle bygninger, men alle ting virker uden de store dikkedarer. Der kan også købes transitpas til blot 35 kroner.

Øerne

Sjælland


Tårs havn, plads for både autocampere og campingvogne, 125 kr pr enhed pr døgn. Kender ikke stedet personligt men det ser ud til at være et fint sted.

Kender du et sted med billig camping?

Har du viden om dejlige steder, til gode priser, så lad mig endelig høre om det så mange flere kan komme afsted på billig camping – du kan kontakte mig via ayo@homeiswhereipark.dk

Du finder flere guides lige her!

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar