Bor dine børn i camperen sammen med dig?

Bor dine børn så rundt omkring med dig? Passer dine børn deres skole? Går de overhovedet i skole? Når du kan køre rundt, så kan du vel også arbejde? Og omkring 200 andre (oftest ret sjove) spørgsmål…

Det danske system, det elsker at være kompliceret, og når man som jeg, ikke altid kan forudsige hverken gode eller dårlige dage, uger og måneder, ja så er det noget nær umuligt, at få suppleret op, og dermed er førtidspension den mest skånsomme og bedste løsning. I min situation. Lige nu og lige her. Så det er sådan det er.

Hvis jeg en dag finder noget at tjene penge på, også selvom jeg har perioder hvor jeg ikke kan ret meget mere, eller andet, end at spise og sove, så gør jeg det. Min største drøm er at være fri! Fri for systemets klamme gustne hånd i mit liv. Min drøm og mit ønske er, at der en dag er så mange camper/camping/bæredygtige/mad relaterede ting; på min side her, at der er flere mennesker som kan se idéen i det – og at jeg på den måde kan genere en egen indkomst. 

Og det betyder at I, jer der læser med, på en måde er med til at skabe min vej ud af den offentlige forsørgelse, jeg i øjeblikket sidder fast på. Og det elsker jeg. At vide, at jeg gør hvad jeg kan, med det jeg kan, og at I er med til at løfte det. Tak for jer ❤

Mine børn er (nærmest) voksne, de går i skole og på uddannelse, passer deres ting, lider ingen nød eller overlast, qua mit valg om at bo som jeg gør. Faktisk, nok nærmere tværtimod. De er sociale, empatiske gode unge mennesker. Med kærester, venner og aktive liv. Og karakterer i toppen af skalaen. Begge to. Stop med at sidestille, alternative livsformer, med dårlige forældre og dvaske unge, uden planer for livet.

Jeg svarer gerne, igen og igen, men stiller du mig idiotiske spørgsmål, uden andet formål end at sparke nedad, for at få det bedre med dig selv, eller sender perfide kommentarer om at jeg ikke tænker på mine børns ve og vel, så får du sparket ud. Så simpelt er det (blevet). Og der findes ingen anden chance.

Det er, heldigvis, et fåtal, ud af de mange skønne kommentarer og beskeder jeg modtager, men jeg har, efterhånden, fundet ud af at ved at italesætte det minimeres de endnu mere. Derfor gentager jeg det, igen og igen, i stedet for at gemme mig i busken og lade som om det ikke eksisterer. For det gør det.

Jeg håber, at du også gentager det du tror på, det du kan, og ikke kan, acceptere af adfærd fra andre mennesker. At du holder fast i dig selv, dine værdier, drømme, ønsker og mål for livet ❤ Drømmer du mon om et andet liv end det du lever?- jeg håber din dag er dejlig, at du er glad og glæder dig til hver eneste ny af slagsen 🌸 #homeiswhereipark #vanlifedk #homeiswhereyouparkit #hverdagseventyr

Forrige indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar